طرز تهیه شیرینی رز شکری

پخت شیرینی رز شکری,درست کردن شیرینی رز شکری طرز تهیه شیرینی شیرینی رز شکری
شیرینی رز شکری یکی از بهترین ایده ها برای پذیرایی از مهمانان در نوروز است. این بار شیرینی گل رز را امتحان کنید. مواد لازم برای عید نوروز کارامل گلاب شکر: 320 گرم آرد الک شده 200 گرم کره نرم شده 200 گرم تخم مرغ 1 عدد شکر ریز 200 گرم پوست پرتقال رنده شده یک چهارم قاشق چایخوری وانیل یک چهارم قاشق چایخوری شکر رنگی به میزان لازم، شکلات چیپسی، یک فنجان دوم طعم شیرینی برای عید نوروز: شکر و کره (در دمای محیط) را در یک کاسه بریزید. سپس 2 دقیقه با همزن برقی با دور کم بزنید تا پف کند و کرم رنگ شود سپس تخم مرغ و وانیل و پوست پرتقال را اضافه کرده و هم بزنید. سپس آرد را کم کم اضافه کرده و با چند میله مخلوط می کنیم تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید، سپس روی آن را می پوشانیم و به مدت 1 ساعت در یخچال استراحت می دهیم و به اندازه یک فندق از خمیر خارج می کنیم و در دست گلوله هایی درست می کنیم. سپس با یک چاقوی بسیار تیز یک برش به اضافه (+) ایجاد کرده و روی سینی فر پوشانده شده با کاغذ روغنی جدا از یکدیگر قرار دهید.سپس روی آن ها شکر رنگی بپاشید (در ظرفی مقداری شکر دانه ریز درشت بریزید و مقداری رنگ خوراکی به آن اضافه کنید)سپس با قاشق هم بزنید تا رنگ دلخواه به دست آید، سینی را در طبقه وسط فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه (یا تا زمانی که ته آن قهوه ای طلایی شود) قرار دهید تا پخته شود، سینی را از قالب خارج کنید. فر. در فر و وسط هر کوکی یک چیپس شکلاتی قرار دهید نکته: این شیرینی را می توان در ظرف دربسته در دمای اتاق به مدت 30 روز نگهداری کرد.
بیشتر بخوانید:  طرز تهیه کیک گردویی با اسانس موز

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه تارت نارنگی

طرز تهیه تارت نارنگی طرز تهیه تارت نارنگی تارت نارنگی یکی از تارت های میوه …