طرز تهیه شیرینی ذرت

طرز تهیه شیرینی ذرت,نحوه درست کردن شیرینی ذرت طرز تهیه شیرینی ذرت با طعم دلپذیر پاییزی
ذرت به طور طبیعی متعلق به تابستان است. اما شیرینی شربتی به دلیل تشنگی زیاد برای تابستان توصیه نمی شود. ذرت شیرین کمی خشک است، کمی شربت به نرم شدن آن کمک می کند.مواد لازم برای ذرت شیرین: 500 گرم آرد ذرت، 2 عدد تخم مرغ، 3 قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان مایع، 1 پیمانه بیکینگ پودر، 1 قاشق چایخوری شربت.
مواد لازم: شکر 4. 5 لیوان (چهار و نیم لیوان) آب، 4 لیوان گلاب، کمی آبلیمو، چند قطره، طرز تهیه ذرت شیرین: ابتدا شکر و آب را روی شعله گاز بگذارید. فر تا غلیظ شود. پنج دقیقه قبل از برداشتن از روی حرارت، آب لیموی تازه و گلاب را اضافه کنید تا شربت خنک شود. مواد لازم برای خمیر را آماده کنید. در نظر داشته باشید که تخم مرغ ها را همیشه نیم ساعت قبل از یخچال خارج کنید تا به دمای پخت برسد، مایه را به ماست اضافه کنید و مخلوط کنید. بقیه مواد را به مخلوط ماست اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر یکدستی به دست آید. دست خود را خیس کنید و خمیر به اندازه گردو را بردارید.خمیر را با دست فرم دهید و روی سینی فری که از قبل با کاغذ روغنی پوشانده اید قرار دهیدسینی را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه قرار دهید تا کمی قهوه ای شود. سینی را از فر خارج کرده و روی خمیر داغ شربت سرد بریزید و دوباره به مدت 10-5 دقیقه داخل فر قرار دهید. تا شربت جذب شیرینی ها شود. وقتی آب نبات کمی گرم شد سرو کنید نکاتی برای درست کردن ذرت آب نباتی: ذرت آب نباتی کمی خاص است. به خاطر آرد خشن و خشکی است که دارد. اگر به دنبال شیرینی های نرم و لطیف هستید گزینه خوبی نیست. ادویه در ترکیه و کشورهای عربی کمی استفاده می شود. و بسته به میل خود باید ادویه مورد نظر را اضافه کنید. من از مقدار مساوی پودر هل و زنجبیل تازه برای تهیه ذرت آب نباتی استفاده می کنم که طعمی تند به آب نبات می دهد. فقط می توانید از پودر هل استفاده کنید.
بیشتر بخوانید:  طرز تهیه شیرینی پسته و كشمش

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه تارت نارنگی

طرز تهیه تارت نارنگی طرز تهیه تارت نارنگی تارت نارنگی یکی از تارت های میوه …