![شکلات های قلبی،طرز تهیه شکلات های قلبی درست کردن شکلات های قلبی, مواد لازم برای تهیه شکلات های قلبی](https://khoyweb.ir/wp-content/uploads/2022/09/d8b7d8b1d8b2-d8aad987db8cd987-d8b4daa9d984d8a7d8aa-d987d8a7db8c-d982d984d8a8db8c-d985d8aed8b5d988d8b5-d8b9db8cd8af_631a9b38463da.jpeg)
می توانید به راحتی این بنبون قلب خوشمزه را درست کنید و برای عید نوش جان کنید. مواد لازم برای شکلات قلبی: شکلات سفید 200 گرم، بیسکویت پودر شده، 300 گرم پسته تفت داده شده و پودر شده. 100 گرم عسل، یک قاشق غذاخوری گل رز، 2 قاشق چایخوری مربای زردآلو، 3 قاشق غذاخوری خامه صبحانه، 3 قاشق غذاخوری شکلات تلخ آب شده، 100 گرم شکلات تلخ ذوب شده اضافی، 150 گرم بیسکویت دلمه خرد شده: 10 عدد بیسکویت دلمه خرد شده، 10 گرم شکلات سفید، بیسکویت پودر شده، پسته، عسل، گلاب، مربای زردآلو، خامه صبحانه و شکلات تلخ ذوب شده را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود، سپس آن را در قالب 20*20 سانتی متری که چرب کرده اید و با کاغذ پوشانده اید، بریزید و صاف کنید و داخل آن قرار دهید. یخچال به مدت 2 ساعت سپس از یخچال خارج کرده و قالب زده و برش بزنید، در صورت تمایل می توانید از کاتر مورد نظر استفاده کرده و برش بزنید.دوباره آن را در یخچال قرار دهید، شکلات تلخ ذوب شده اضافی را با خرده های کوکی مخلوط کنید، خمیر برش خورده را از یخچال خارج کنید و داخل شکلات فرو کنید و در صافی قرار دهید تا شکلات اضافی گرفته شود.این کیک را می توانید به مدت 3 روز در یخچال نگهداری کنید.