طرز تهیه شکلات های قلبی

درست کردن شکلات های قلبی, مواد لازم برای تهیه شکلات های قلبی ساخت شکلات های قلبی مخصوص عید
می توانید به راحتی این بنبون قلب خوشمزه را درست کنید و برای عید نوش جان کنید. مواد لازم برای شکلات قلبی: شکلات سفید 200 گرم، بیسکویت پودر شده، 300 گرم پسته تفت داده شده و پودر شده. 100 گرم عسل، یک قاشق غذاخوری گل رز، 2 قاشق چایخوری مربای زردآلو، 3 قاشق غذاخوری خامه صبحانه، 3 قاشق غذاخوری شکلات تلخ آب شده، 100 گرم شکلات تلخ ذوب شده اضافی، 150 گرم بیسکویت دلمه خرد شده: 10 عدد بیسکویت دلمه خرد شده، 10 گرم شکلات سفید، بیسکویت پودر شده، پسته، عسل، گلاب، مربای زردآلو، خامه صبحانه و شکلات تلخ ذوب شده را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود، سپس آن را در قالب 20*20 سانتی متری که چرب کرده اید و با کاغذ پوشانده اید، بریزید و صاف کنید و داخل آن قرار دهید. یخچال به مدت 2 ساعت سپس از یخچال خارج کرده و قالب زده و برش بزنید، در صورت تمایل می توانید از کاتر مورد نظر استفاده کرده و برش بزنید.دوباره آن را در یخچال قرار دهید، شکلات تلخ ذوب شده اضافی را با خرده های کوکی مخلوط کنید، خمیر برش خورده را از یخچال خارج کنید و داخل شکلات فرو کنید و در صافی قرار دهید تا شکلات اضافی گرفته شود.این کیک را می توانید به مدت 3 روز در یخچال نگهداری کنید.
بیشتر بخوانید:  طرز تهیه خرمای فنجانی با انبه و موز

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه تارت نارنگی

طرز تهیه تارت نارنگی طرز تهیه تارت نارنگی تارت نارنگی یکی از تارت های میوه …