![طرز تهیه بیسکویت وانیلی،طرز تهیه بیسکویت گردویی پخت شيرينى های نوروزى, درست کردن شيرينى های نوروزى](https://khoyweb.ir/wp-content/uploads/2022/09/d8b7d8b1d8b2-d8aad987db8cd987-d8b4d98ad8b1d98ad986d989-d987d8a7db8c-d986d988d8b1d988d8b2d989_631a9d878b729.jpeg)
دستوری بسیار ساده، آسان و متنوع که با آن می توانید پنج نوع شیرینی مختلف درست کنید، فقط یک ربع وقت می گیرد و نیازی به قالب و استراحت ندارد و بسیار خوشمزه است و می توانید به مدت دو هفته در ظرف دربسته نگهداری شود. به خوبی نگه می دارد وانیل، گردو، پرتقال، کاکائو، کوکی های شکلاتی
مواد لازم برای شیرینی وانیلی: کره نرم شده 125 گرم شکر دانه ریز 110 گرم وانیل مایع 1 قاشق چایخوری شیر 1/4 فنجان آرد سفید 1-15 گرم آرد ریزش 110 گرم طرز تهیه شیرینی نوروزی : فر را با دمای 180 درجه روشن کنید کره و شکر را با همزن 2 الی 3 دقیقه بزنید تا مخلوط سبک و کرم رنگ شود سپس وانیل و سپس شیر و در آخر اضافه کنید. دو آرد را که قبلا با هم الک کرده بودید اضافه کنید و مواد را با سرعت کم مخلوط کنید. در ابتدا به نظر می رسد که آرد زیاد است اما وقتی همه مواد با هم مخلوط می شوند خمیر نرمی به دست می آید. یک قاشق غذاخوری از مخلوط را بردارید و آن را در دست گرد کنید و به فاصله 5 سانتی متر روی سینی فر که کاغذ آن را پوشانده اید قرار دهید.از یک قاشق پلاستیکی مخصوص برای جدا کردن خمیر استفاده کنید تا کلوچه ها یک اندازه شوند.با انگشت روی بیسکوییت فشار دهید و سپس با چنگال یک طرح ضربدری روی بیسکویت ایجاد کنید و به مدت 15-18 دقیقه بپزید تا کف آن طلایی شود.