طرز تهیه سرکه انگبین سنتی (سکنجبین) + خواص

کبد چرب و سرکه انگبین, تهیه سرکه انگبین, درمان با سرکه انگبین سرکه انگبین سنتی
آشنایی با سرکه انگبین و خواص آن
سرکه انگبین یا سکنجبین تهیه شده از عسل دارای خواص درمانی فراوانی بوده و بدن را از سموم پاک می کند و از نظر طب سنتی خواص بسیاری برای سلامتی دارد. خواص این شربت به قدری زیاد است که ابوعلی سینا کتابی به نام «فواید الموسمی سکنجبین» به زبان عربی نوشت که در سال 1547 به لاتین ترجمه شد.روایت خواص سرکه انگبین مربوط به این نوشیدنی سنتی است. امروزه به دلیل گرانی عسل، شربت سرکه انگبین را با شکر و شکر تهیه می کنند، معمولاً توصیه می کنند از سرکه انگبین برای از بین بردن مخلوط پوسیده از بدن استفاده کنند. کبد چرب و سرکه انگبین, تهیه سرکه انگبین, درمان با سرکه انگبین خواص سرکه انگبین در طب سنتی. البته می توانید شخصیت سکانجبین را برای افراد کوتاه مزاج و دمدمی مزاج تا حدی تغییر دهید.مثلاً اگر بد مزاج هستید می توانید مقداری خیار رنده شده به شربت اضافه کنید یا اگر در عید نوروز زیاد خورده اید می توانید مقداری عرق کاسنی که مزاج سرد و تازه ای دارد به سکنجبین اضافه کنید. و با کاهو بخوریداگر کوتاه مزاج هستید می توانید چند شاخه نعناع تازه را که خاصیت گرمی دارد خرد کنید و در سرکه انگبین قرار دهید تا عطر و بوی نعناع تازه گرفته شود.  سرکه انگبین چیست, خواص سرکه انگبین, شربت سرکه انگبین خواص سرکه انگبین خصوصیات سرکه انگبین – اگر مقدار سرکه در سرکه انگبین زیاد شود، طبع آن سرد می شود و برای زخم معده و روده مناسب نیست – اگر شیرینی آن زیاد شود، طبع آن گرم و بسیار چاق کننده می شود. گرما و التهاب کبد است و صفرا را کاهش می دهد و تشنگی را کاهش می دهد.- رگ ها و مجاری بدن را باز می کند.- برای دفع سنگ کیسه صفرا و سنگ کلیه مفید است.- شربت زعفران به رفع اسید معده و معده کمک می کند. رفلاکس اسید.- فشار خون را کاهش می دهد.- از قلب و سکته جلوگیری می کند.- کاهش قند و چربی خون.- در درمان بیماری های پوستی مانند ویتیلیگو، خارش، کهیر، اگزما و پسوریازیس مفید است. .- انرژی را افزایش می دهد- رفع نفخ معده.- اگر برای تهیه سرکه انگبین عصاره نعنا را با سایر عصاره های گیاهی جایگزین کنید، خواص درمانی متفاوتی خواهد داشت.- برای پاکسازی معده می توانید آن را با عصاره تره فرنگی و کاسنی مخلوط کنید.- برای سلامت معده می توانید آن را ترکیب کنید. با دمنوش بابونه، شیرین بیان و بومادران.- اگر سرکه انگبین را با آویشن و پونه کوهی مخلوط کنید، خاصیت آنتی بیوتیکی خواهد داشت. – ترکیب سرکه انگبین با آب گزنه، مریم گلی و شنبلیله برای بیماران دیابتی مفید است. زیتون و آجیل را اضافه کنید. – برای کاهش چربی خون می توانید زیره، شوید و عرق زنانه را به آن اضافه کنید. موارد منع مصرف سرکه خانم های باردار نباید از این شربت استفاده کنند اگر زخم معده دارید باید در مصرف این شربت مراقب باشید.اگر می خواهید از آن استفاده کنید، باید مقدار سرکه را کم کنید، عسل بیشتری به آن اضافه کنید و هنگام تهیه شربت به جای عصاره نعناع از عصاره شیرین بیان استفاده کنید.مواد لازم برای سرکه انگبین سنتی: سرکه انگبین یا سیب 6 قاشق غذاخوری عسل 6 قاشق غذاخوری عرق نعناع 10 تا 12 قاشق غذاخوری آب 5 تا 6 لیوان درمان با سرکه انگبین, فواید سرکه انگبین, سکنجبین طرز تهیه سرکه انگبین طرز تهیه سرکه انگبین سنتی همه مواد به جز آب را با هم مخلوط کنید و چه زمانی می خواهید بنوشید اگر شربت داشتید 5 لیوان آب اضافه کنید و بنوشید. برای بهره‌مندی بیشتر از شربت سرکه انگبین، بهتر است این شربت را در زمستان با آب گرم و با آب سرد میل کنید. در تابستان آب دهید و آن را با یخ خنک کنید. من استفاده نکردم. برای افراد لاغر از سرکه انگور و برای افراد چاق از سرکه سیب برای تهیه شربت استفاده کنید. برای افراد گرمازا می توانید مقدار عسل را کاهش دهید و برای افراد سردسیر. مردم، می توانید مقدار عسل را افزایش دهید. حذف مخلوط فاسد 3 هفته است. شربت سنتی سرکه انگبین را می توانید به مدت سه هفته، روزی 2 لیوان، 2 ساعت بعد از غذا میل کنید. یک هفته استراحت کنید و در صورت لزوم دوره سه هفته ای را دوباره تکرار کنید. .
بیشتر بخوانید:  برای رفع بوی سوختگی غذا چه باید کرد؟

مطلب پیشنهادی

فواید گوشت مرغ

اگر بخواهیم گوشت مرغ را در 1 کلام شرح دهیم، “همه کاره بودن” توضیح مناسبی …