طرز تهیه رولت خامه ای مغزدار

درست کردن رولت خامه ای مغزدار,طرز پخت رولت خامه ای مغزدار طرز تهیه رولت خامه ای مغزدار
مواد لازم برای رولت خامه ای مغزدار: 4 عدد تخم مرغ بزرگ در دمای محیط 30 گرم آرد سفید شیرینی پزی 30 گرم نشاسته ذرت 70 گرم شکر دانه ریز 40 میلی لیتر روغن مایع 40 میلی لیتر شیر سرد 40 میلی لیتر شیر کیوی رسیده 5 عدد خامه فرم گرفته به میزان لازم، 1 قاشق چایخوری وانیل، 1 قاشق چایخوری سرکه، 1 قاشق چایخوری عسل یک قاشق غذاخوری کره برای چرب کردن قالب به میزان لازم مواد لازم برای سس گاناش: برای سس گاناش، 200 گرم خامه + 175 گرم شکلات طرز تهیه رول خامه ای گردو: قبل از هر کاری فر را با دمای 160-170 درجه سانتیگراد روشن کنید و بگذارید گرم شود. قالب 30*40 سانتی متری را با کره چرب می کنیم (حتماً نمک نداریم) و کاغذ روغنی می گذاریم و روی کاغذ را کمی با کره چرب می کنیم. زرده و سفیده را جدا کنید. سفیده تخم مرغ را با نصف شکر و سرکه بزنید تا فرم بگیرد و از ظرف نیفتد و نگه دارید. عسل + روغن مایع و شیر را اضافه کنید و با همزن مخلوط کنید حالا همزن را کنار بگذارید و از این به بعد با چند لیسک کار کنید.نشاسته و آرد را 3 بار از صافی رد کنید و دو مرحله اضافه کنید و مخلوط کنید سپس سفیده تخم مرغ را در دو مرحله اضافه کنید و به صورت دورانی مخلوط کنید چون نمی خواهم پف کند.مواد را داخل کاسه بریزید و 3 بار کف آن را بزنید تا حباب های هوا بیرون بیاید و به مدت 12-14 دقیقه در طبقه وسط فر (فن روشن باشد) قرار دهید و سپس از فر خارج کرده و رول را بردارید. از ظرف بیرون بیاورید و در سینی توری بگذارید تا خنک شود (لازم نیست مانند بقیه دستورها روی آن را با پارچه بپوشانید یا پودر قند بپاشید، بافت آن به قدری نرم است که می توان آن را به همین شکل حلقه کرد) کاغذ را با دستمال یا کاغذ پخت گرد می کنیم و می گذاریم کمی استراحت کند و به مدت 20 دقیقه در یخچال می گذاریم و بعد باز می کنیم و خامه را صاف می کنیم (خامه را از شیرینی فروشی می گیرم، می گیرم خامه شیرین شده از فریزر کمی باز شود و با همزن حدود 5-7 دقیقه بزنید تا فرم بگیرد. رولت خامه ای مغزدار,طرز تهیه رولت خامه ای مغزدار طرز چینش کیوی ها وسط رول کیوی را پوست کنده و با چاقو برش دهید تا در یک ردیف قرار گیرند و پشت سر هم روی نان خامه ای بچینید و گرد کنید و در کاغذ روغنی بپیچید و بگذارید. روی نایلون دور فریزر بپیچید و نیم ساعت در فریزر بگذارید و بعد بیرون بیاورید و سس گاناش را روی آن بریزید.
بیشتر بخوانید:  طرز تهیه شیرینی انگشتی بادامی برای عید نوروز

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه تارت نارنگی

طرز تهیه تارت نارنگی طرز تهیه تارت نارنگی تارت نارنگی یکی از تارت های میوه …