طرز تهیه دسر فوندوی شکلاتی

تهیه فوندوی شکلاتی,نحوه درست کردن فوندوی شکلاتی طرز تهیه دسر فوندوی شکلاتی
دسر فوندوی شکلاتی یک دسر مفرح و جالب بعد از صرف غذا است. مواد لازم را از قبل آماده کنید و شکلات را درست قبل از سرو گرم کنید. مواد لازم برای تهیه فوندو شکلاتی: 225 گرم شکلات خالص، 200 میلی لیتر خامه فرم گرفته، 2 قاشق غذاخوری آب پرتقال مواد لازم برای سرو: مخلوط انتخابی از میوه های مختلف، مقداری گل ختمی سفید طرز تهیه فوندو شکلاتی: شکلات را به قطعات کوچک خرد کنید و همراه با خامه فرم گرفته در قابلمه کوچکی بریزید و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مخلوط را هم بزنید تا شکلات خالص آب شود و با خامه مخلوط شود. از روی حرارت بردارید و آب پرتقال را اضافه کنید و مخلوط آماده شده را در ظرف کوچک نچسب یا ظرف مخصوص فوندو بریزید و روی حرارت ملایم گرم نگه دارید. ترجیحا از گرمکن استفاده کنید میوه های مختلف، مارشمالوهای رنگارنگ و کلوچه های شیرین را برای فرو بردن در شکلات ذوب شده با فوندو سرو کنید.میوه ها و مارشمالوهای انتخاب شده را با چنگال یا سیخ چوبی سوراخ کنید تا راحت تر آنها را در فوندو شکلاتی فرو کنید.توصیه سرآشپز: ظروف مخصوص گرم کننده شمع برای گرم نگه داشتن فوندو بسیار مناسب است. اگر یکی از این ظروف را ندارید، ظرف فوندو را در ظرف بزرگتری قرار دهید و آب جوش را داخل آن بریزید تا نیمی از ظرف فوندو با آب جوش آغشته شود.
بیشتر بخوانید:  طرز تهیه مربا به شکل گل

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه تارت نارنگی

طرز تهیه تارت نارنگی طرز تهیه تارت نارنگی تارت نارنگی یکی از تارت های میوه …