طرز تهیه خمیر فوندانت

طرز تهیه خمیر فوندانت,خمیر فوندانت طرز تهیه فوندانت خانگی
خمیر فوندانت یکی از توده هایی است که جایگزین خامه می شود و برای تزیین کیک استفاده می شود. با توجه به قیمت بالای آن می توانید به راحتی آن را در منزل تهیه کنید. در ادامه آموزش خمیر فوندانت را برای شما آورده ایم مواد لازم برای تهیه فوندانت کره ای: 900 گرم پودر قند، 1/2 پیمانه پودر ژلاتین، 1/5 قاشق غذاخوری آب، 1/4 پیمانه گلیسیرین خوراکی، 1 قاشق غذاخوری کره. ، 30 گرم اسانس مایع مورد نظر (اسانس وانیلی) طرز تهیه مایه فوندانت: برای تهیه مایه فوندانت ابتدا پودر قند را الک کرده و در ظرف مناسبی بریزید و کنار بگذارید. سپس قابلمه یا کتری را تا نیمه گرم کنید و روی آتش بگذارید تا بجوشد. حالا 1/4 آب مواد لازم را در ظرفی بریزید و پودر ژلاتین را روی آب بپاشید. حدود 5 دقیقه صبر کنید تا پف کند، سپس کاسه ژلاتین را روی یک کاسه آب در حال جوش در یک دیگ دوتایی قرار دهید، زمانی که ژلاتین شروع به حل شدن کرد، مرتب هم بزنید تا کاملا ذوب و شفاف شود، حالا گلوکز را اضافه کنید. و هم بزنید تا گلوکز کاملا حل شود.بعد از شفاف شدن ژلاتین و گلوکز، کره را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا مواد کاملا مخلوط و یکدست شوند.سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و گلیسیرین خوراکی و اسانس دلخواه را به آن اضافه کنید. سپس محلول آماده شده را که هنوز از روی حرارت برداشته نشده است، در مرکز پودر قند بریزید. اگر محلول داغ نباشد و یکباره آن را نریزید، خمیر رشته ای می شود و قوام کافی نخواهد داشت. طرز تهیه فوندانت,فوندانت طرز تهیه خمیر فوندانت آسان
سپس با قاشق چوبی شروع به هم زدن کنید تا کمی غلیظ شود. وقتی همه مواد با هم مخلوط شدند دست ها را با گلیسیرین چرب کنید و با انگشت شروع به ورز دادن خمیر کنید. خمیر فوندانت را با کف دست ورز ندهید. چون حرارت کف دست به خمیر فوندانت منتقل می شود و خمیر حالت خود را از دست می دهد و شکل نمی گیرد، بعد از اینکه تمام پودر قند را اضافه کردید اما خمیر هنوز چسبنده بود، می توانید مقدار بسیار کمی پودر قند اضافه کنید. خمیر را الک کنید و دوباره ورز دهید تا خمیر کاملا یکدست شود. اما مواظب باشید هرگز پودر قند زیاد اضافه نکنید چون خمیر را خشک و غیر قابل انعطاف می کند روی سطح کارتان پودر قند بپاشید و خمیر را روی آن ورز دهید.خمیر فوندانت شما کمی صاف و آماده استفاده است.اما برای اینکه خمیر عملکرد بهتری داشته باشد، بگذارید یک شب استراحت کند تا خوب خودش را بگیرد. بنابراین خمیر را داخل سلفون بپیچید و در ظرف دربسته نگهداری کنید. تهیه خمیر فوندانت,طرز تهیه خمیر فوندانت راحت طرز تهیه خمیر فوندانت حرفه ای
اینکاتی برای روش تهیه فوندانت: • خمیر باقیمانده را می توانید در سلفون و در ظرف دربسته نگهداری کنید زیرا شکر و حرارت زیاد در هنگام تهیه فوندانت از ریختن مواد فوندانت جلوگیری می کند. • دقت برای تهیه خمیر فوندانت، دقیقاً مقدار مواد لازم برای به دست آوردن یک خمیر خوب را اندازه بگیرید. سعی کنید دستور کیک فوندانت را تهیه کنید، همیشه خمیر را یک روز قبل از استفاده آماده کنید. لطفا توجه داشته باشید که اسانس مورد نظر شما باید بی رنگ باشد. به طوری که رب رنگ نمی گیرد. من از وانیل مایع استفاده کردم. می توانید از عرقیات میوه نیز استفاده کنید. حرارت دادن خمیر فوندانت باعث خراب شدن و شکل نگرفتن آن می شود. خمیر فوندانت را نباید در یخچال بگذارید چون شکننده می شود. هر وقت خواستید با خمیر فوندانت کار کنید. حتما پودر قند بپاشید. و نشاسته ذرت روی سطح صاف. به طوری که خمیر نچسبد.هر بار که با وردنه کار می کنید، خمیر را از روی سطح صاف برداریدبرای رنگ کردن خمیر فوندانت کافی است یک یا دو قطره رنگ خوراکی را در مرکز خمیر فوندانت قرار دهید و با دستکش ورز دهید. مواظب باشید حتما باید دستکش بپوشید وگرنه دستتون رنگ میشه می تونید با ترکیب رنگ ها به رنگ دلخواهتون برسید مثلا برای ایجاد رنگ خاکستری از رنگ های بنفش و زرد استفاده کنید نمونه هایی از تزیین کیک با خمیر فوندانت کیک فوندانت,طرز تهیه فوندانت کیک مدل زرافه با فوندانت خمیر فوندانت,طرز تهیه فوندانت تزیین کیک با فوندانت.
بیشتر بخوانید:  طرز تهیه شیرینی ناپلئونی

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه تارت نارنگی

طرز تهیه تارت نارنگی طرز تهیه تارت نارنگی تارت نارنگی یکی از تارت های میوه …