طرز تهیه حلوا کاسه

درست کردن حلوا کاسه,نحوه درست کردن حلوا کاسه طرز تهیه حلوای کاسه
حلوا یکی از دسرهای شیرین و خوشمزه است که انواع مختلفی دارد مانند حلوای مرمری، حلوای زرده همدانی، حلوای نان شیرینی، حلوای خرمایی، حلوای کاسه ای و غیره. که هر کدام به روش های مختلفی تهیه می شوند. در این مقاله طرز تهیه کاسه حلوا را به شما آموزش می دهیم. با بیتوته بچسبید. مواد لازم برای تهیه یک کاسه حلوا: آرد برنج ۱ لیوان، شکر ۲ پیمانه، گلاب ۱/۵ پیمانه، زعفران آب پز، نصف پیمانه، روغن، نصف لیوان آب، ۲ لیوان برای تهیه کاسه حلوا: ابتدا آرد برنج را با دقت و حوصله بو کنید تا رنگ آرد تغییر نکند. بگذارید آرد کاملا خنک شود. در ظرف مناسبی به آرد برشته شده خنک شده گلاب اضافه کنید و مخلوط کنید تا کرم رنگ شود، دو لیوان آب در قابلمه بریزید و شکر را در آب حل کنید و روی آتش بگذارید تا ولرم شود و نجوشد. مقدار آب در اثر تبخیر نباید کاهش یابد. فقط تا زمانی که شکر حل شود. زعفران را به آب و شکر اضافه کنید و سپس آرد برنج را که مخلوط کرده بودیم را به آرامی به گلاب اضافه کنید و هم بزنید. تا کاملا با آب و شکر و زعفران مخلوط شود.در این مرحله حرارت را کم کرده و مدام هم بزنید تا مواد به غلظت برسنداین فرآیند حدود یک ساعت طول می کشد. وقتی به غلظت رسید روغن را اضافه کنید ابتدا روغن به مواد می چسبد اما پس از هم زدن و هم زدن مداوم جذب می شود و مواد حباب می زنند. تمام مراحل باید روی حرارت بسیار کم انجام شود و با حوصله هم بزنید. در نهایت می بینید که حلوا به غلظت مطلوب رسیده و عطر مطبوعی دارد.
بیشتر بخوانید:  طرز تهیه کیک خیس کاراملی

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه تارت نارنگی

طرز تهیه تارت نارنگی طرز تهیه تارت نارنگی تارت نارنگی یکی از تارت های میوه …