طرز تهیه حلوا مجلسی

طرز تهیه حلوای مجلسی,حلوای مجلسی طرز تهیه حلوای مجلسی
مواد لازم برای پخت حلوای مجلسی: آرد سفید 2 لیوان آب 1 لیوان روغن مایع نصف لیوان کره کره 100 گرم گلابیک 4 لیوان زعفران آب شده 1/ 4 از یک لیوان هل آسیاب شده در صورت تمایل مقدار کمی از تهیه حلوای مجلسی: برای تهیه انواع حلوا ابتدا باید شربت را درست کنیم. به این ترتیب آب و زعفران و شکر را مخلوط کرده و روی آتش بگذارید تا مواد حل شود و چند دقیقه بجوشد، آرد را با حرارت ملایم تفت دهید تا بوی خامی آن از بین برود و رنگ آن تغییر کند. در این مدت باید آرد را مرتب هم بزنید تا نسوزد، روغن و کره را اضافه کنید و دوباره تفت دهید تا رنگ قهوه ای روشن به خود بگیرد، از روی حرارت بردارید و شربت را اضافه کنید و هم بزنید. اگر آرد گلوله شد و حلوای شما شل شد نگران نباشید با هم زدن حل می شود. در این مرحله گلاب و دانه هل را به حلوا اضافه کنید. 5-10 دقیقه طول می کشد تا حلوا یکدست شود. و سفت.اگر حلوای شما هنوز شل است میتوانید 2-3 دقیقه حرارت دهید تا سفت شود.انواع حلوای مجلسی طرز تهیه حلوا مجلسی،طرز تهیه انواع حلوا برای تهیه انواع حلوای مجلسی – در صورت استفاده از شعله پخش کن حرارت به صورت یکنواخت پخش می شود و بهتر است.• می توانید از آرد برنج یا آرد سنگ هم استفاده کنید، با این تفاوت که رنگ آن تیره تر می شود، اگر از آرد برنج استفاده کنید چسبندگی حلوا کم می شود و رنگ آن کمی روشن می شود و در صورت استفاده از آرد رنگ آن. ممکن است کمی تیره تر شود. • اگر گلاب را زود به حلوا اضافه کنید به دلیل حرارت زیاد عطر آن از بین می رود. • اگر آرد را به اندازه کافی تفت ندهید و زود به روغن و کره اضافه کنید رنگ حلوا روشن می شود و اگر بیشتر تفت دهید رنگ آن قهوه ای می شود. توجه داشته باشید که هنگام استفاده از آرد گندم، هنگام برشته کردن آرد باید بیشتر هم بزنید، زیرا آرد گندم چسبناک و چسبنده است. به هم می چسبد و اگر مدام هم نزنید گلوله می شود. اگر آرد برنج و آرد سبوس اینگونه نیست و نیاز به هم زدن کمتری دارد: • برای درست کردن حلوای قالبی به همین ترتیب داخل قالب فشار دهید و پس از سرد شدن برگردانید. فقط در درست کردن قالب حلوا دقت کنید، نباید شل یا خیلی سفت باشد.حلوای خشک “بادام و پسته” تبریز طرز تهیه حلوا خشک,طرز تهیه حلوا خشک مجلسی طرز تهیه حلوای بادام خشک
مواد لازم: آرد 250 گرم روغن 250 گرم پودر قند 250 گرم زنجبیل 1 قاشق غذاخوری هل پودر شده 1 قاشق غذاخوری زعفران قاشق چای خوری گلاب 1/2 پیمانه طرز تهیه پودر قند 250 گرم زنجبیل. حلوای خشک را آماده کنید، ابتدا روغن را در ماهیتابه داغ کنید و سپس آرد را اضافه کنید و با حرارت ملایم هم بزنید تا طلایی شود و گلوله ها باز شوند، سپس پودر هل، زنجبیل، پودر شکر را اضافه کنید.زعفران و گلاب را حل کرده و به بقیه مواد اضافه کنید. سپس از روی حرارت بردارید و سریع و مدام هم بزنید تا حلوای خشک شده یکدست شود. حالا حلوا را در بشقاب مربعی بریزید و صاف کنید و روی آن پودر پسته بریزید و بگذارید خوب خنک شود و سپس با چاقوی تیز به شکل الماس برش بزنید و در ظرف سرو بچینید.
بیشتر بخوانید:  طرز حلوای عربی

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه تارت نارنگی

طرز تهیه تارت نارنگی طرز تهیه تارت نارنگی تارت نارنگی یکی از تارت های میوه …