طرز تهیه باسلوق شیره انگور (دوشاب)

نحوه درست کردن باسلوق شیره انگور, مواد لازم برای باسلوق شیره انگور طرز تهیه شیره انگور خوشمزه (دوشاب)
مواد لازم برای یک شیره انگور خوشمزه (دوشاب): نشاسته گندم 1 لیوان آب 2.5 پیمانه آب انگور 1.5 پیمانه رزماری نصف پیمانه طرز تهیه آب انگور خوشمزه (دوشاب): با آب سرخ کنید و نشاسته را هم بزنید تا نشاسته حل شود سپس آب انگور را اضافه کنید و روی گاز با شعله ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید تا نچسبد و قوام یکدست شود. بعد از آن گلاب را بریزید و هل را اضافه کنید و شعله را کم کنید و شعله پخش کن را زیر قابلمه قرار دهید و روی آن پنکه قرار دهید. اجازه دهید حدود 20 دقیقه بماند تا نشاسته کاملا خام شود، هر 2-3 دقیقه در را باز کنید و مرتب مواد را هم بزنید تا زمانی که مواد را با قاشق مخلوط می کنید، حباب هایی داخل مواد ببینید. سپس از روی حرارت بردارید و در ظرف یا تابه ای که هنوز داغ است بریزید و بگذارید کاملا خنک شود.نکاتی برای تهیه شیره انگور باسلوک (دشاب): توجه کنید مقدار آب موجود در باسلوک مربوط به نشاسته است و اگر از مقدار مواد بالا استفاده کردید و هنگام پخت باسلوکتان خیلی سفت شد می توانید نصف پیمانه به آن اضافه کنید. دوباره آب .
بیشتر بخوانید:  طرز تهیه ترشی موسیر

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه تارت نارنگی

طرز تهیه تارت نارنگی طرز تهیه تارت نارنگی تارت نارنگی یکی از تارت های میوه …