طرز تهیه شیره انگور خوشمزه (دوشاب)
مواد لازم برای یک شیره انگور خوشمزه (دوشاب): نشاسته گندم 1 لیوان آب 2.5 پیمانه آب انگور 1.5 پیمانه رزماری نصف پیمانه طرز تهیه آب انگور خوشمزه (دوشاب): با آب سرخ کنید و نشاسته را هم بزنید تا نشاسته حل شود سپس آب انگور را اضافه کنید و روی گاز با شعله ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید تا نچسبد و قوام یکدست شود. بعد از آن گلاب را بریزید و هل را اضافه کنید و شعله را کم کنید و شعله پخش کن را زیر قابلمه قرار دهید و روی آن پنکه قرار دهید. اجازه دهید حدود 20 دقیقه بماند تا نشاسته کاملا خام شود، هر 2-3 دقیقه در را باز کنید و مرتب مواد را هم بزنید تا زمانی که مواد را با قاشق مخلوط می کنید، حباب هایی داخل مواد ببینید. سپس از روی حرارت بردارید و در ظرف یا تابه ای که هنوز داغ است بریزید و بگذارید کاملا خنک شود.نکاتی برای تهیه شیره انگور باسلوک (دشاب): توجه کنید مقدار آب موجود در باسلوک مربوط به نشاسته است و اگر از مقدار مواد بالا استفاده کردید و هنگام پخت باسلوکتان خیلی سفت شد می توانید نصف پیمانه به آن اضافه کنید. دوباره آب .