طرز تهیه انواع سوفله اسفناج

طرز تهیه سوفله اسفناج و قارچ, طرز تهیه سوفله اسفناج و مرغ, طرز تهیه سوفله اسفناج و بادمجان طرز تهیه سوفله اسفناج
سوفله اسفناج یک پیش غذای خوشمزه و پرطرفدار فرانسوی است که می توانید به عنوان یک شام سبک از آن استفاده کنید. اگر می خواهید یک غذای متفاوت و خوشمزه را امتحان کنید، سوفله اسفناج را پیشنهاد می کنیم. می توانید سوفله اسفناج را در فر یا روی گاز درست کنید. در ادامه مطلب دستور سوفله اسفناج و سیب زمینی را برای شما آورده ایم که با گاز تهیه می شود که نسبت به سایر سوفله ها کالری کمتری دارد و وجود سیب زمینی در آن غذای کامل تری و به نوعی آن را تبدیل کرده است. به هر حال این سوفله اسفناج رژیمی است. سوفله اسفناج مواد لازم برای 6 نفر زمان آماده سازی 25 دقیقه زمان پخت و صبر 25 دقیقه پنیر پارمزان 60 گرم کره 30 گرم شیر ¾ پیمانه اسفناج 1 تخم مرغ 3 عدد آرد سوخاری 2 قاشق غذاخوری آرد ½ قاشق غذاخوری کره ذوب شده به میزان لازم 1   فلفل قرمز به میزان لازم سوفله اسفناج اسفناج را ریز خرد کنید زرده و سفیده را از هم جدا کنید. کره را روی آتش ذوب کنید و سپس آرد را در آن تفت دهید.حرارت را کم کنید و وقتی مخلوط شروع به حباب زدن کرد، شیر را به آرامی اضافه کنید و مدام هم بزنید تا غلیظ شود.اسفناج را به ماهیتابه اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود سپس حرارت را خاموش کنید و پنیر پارمزان رنده شده را اضافه کنید. زرده تخم مرغ را هم بزنید و نمک و فلفل را به مواد اضافه کنید. شش قالب نسوز 185 میلی لیتری را با کره چرب کنید و پودر سوخاری را به طور مساوی بین قالب ها پخش کنید تا کف و دیواره قالب ها با نان پوشانده شود. سفیده را با همزن برقی بزنید تا کاملا پف کند و در دو مرحله به مواد اضافه کنید و به آرامی در یک جهت هم بزنید. قالب ها را در سینی بچینید و مواد را بین آنها تقسیم کنید و به مدت 15 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد بپزید.سوفله اسفناج و پنیر مواد لازم برای سوفله اسفناج و پنیر برای 6 نفر زمان آماده سازی 30 دقیقه زمان پخت و انتظار 40 دقیقه آرد سوخاری 3 قاشق غذاخوری برگ اسفناج 300 گرم کره 4 قاشق چایخوری آرد 3 قاشق غذاخوری شیر نمک چرب نصف قاشق چایخوری 1/2 قاشق چایخوری و فلفل سیاه تازه آسیاب شده 1/4 قاشق چایخوری سفیده جدا شده، 2 عدد تخم مرغ، 2 عدد پنیر پارمزان رنده شده، 1 پیمانه خامه پودر شده تارتار، 1 پیمانه کره، کره به اندازه کافی درست کردن سوفله پنیر اسفناج، فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد روشن کنید تا داغ شود.6 قالب تکی به ظرفیت 220 گرم را با کمی روغن چرب کنید و کف قالب را کمی آرد سوخاری بپاشید و یک قابلمه را تا 3 سانتی متر پر از آب کنید و سبد بخارپز را روی آن قرار دهید و صبر کنید تا بجوشد. اسفناج را 3 دقیقه بگذارید و بلافاصله در آب یخ بریزید تا پخته نشود سپس آب اضافی را در غذاساز بریزید و برای تهیه سس بشامل کره را روی حرارت متوسط ​​آب کنید و سپس آرد را اضافه کنید و هم بزنید. و 3 دقیقه تفت می دهیم و شیر را کم کم اضافه می کنیم و 3 دقیقه دیگر می جوشانیم تا غلیظ شود سپس کمی نمک و فلفل سیاه می پاشیم و از روی حرارت بر می داریم. زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید. زرده ها را هم می زنیم و بعد یک چهارم سس بشامل را با هم زدن مرتب اضافه می کنیم تا یکدست شود و بقیه را کم کم اضافه می کنیم و مدام هم می زنیم. اسفناج خرد شده و پنیر پارمزان را به مواد اضافه کنید، سفیده تخم مرغ را با خامه تارتار در ظرف دیگری با سرعت کم بزنید تا کف کند، سپس سرعت را زیاد کنید و به هم زدن ادامه دهید تا کاملا فرم بگیرد.سفیده ها را در 3 مرحله و به آرامی و در یک جهت با همزن به مواد اضافه کنید تا پف نکند.مواد سوفله را بین رامکین ها تقسیم کنید و به مدت 20-30 دقیقه در فر بگذارید تا پخته و قهوه ای رنگ شود.اسفناج و سوفله سیب زمینی در تابه چدنی.مواد سوفله اسفناج و سیب زمینی: 3 عدد تخم مرغ، 300 گرم اسفناج، 2 عدد پنیر پیتزا 200 گرم 1 گرم پیاز 1 لیوان شیر 1/2 لیتر نمک و فلفل به میزان لازم تهیه سوفله اسفناج, سوفله اسفناج, طرز تهیه سوفله اسفناج طرز تهیه سوفله اسفناج و سیب زمینی
در تابه چدنی این کاسه سوفله اسفناج و سیب زمینی بدون فر تهیه می شود. در یک کاسه چدنی گازسوز. این سوفله اسفناج رژیمی با حداقل چربی پخته می شود. پیاز خرد شده را کف قابلمه بریزید و با کمی آب در قابلمه چدنی حرارت دهید تا نرم شود. سپس روی میز کار قرار دهید و با چاقوی پهن خرد کنید و سیب زمینی را درشت رنده کنید و با اسفناج مخلوط کنید و با دست ورز دهید تا یکدست شود. تخم مرغ ها را بشکنید، شیر، نمک و فلفل را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. نصف پنیر را به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید سپس سیب زمینی و اسفناج را اضافه کنید و با لیسک به آرامی مخلوط کنید.مایع را داخل قابلمه چدنی تا لبه بریزید و در قابلمه را ببندیدشعله گاز را روشن کنید و حرارت را تا حد امکان کم کنید و تابه را روی آن قرار دهید تا کاملا بپزد و خودش را بگیرد. در صورت تمایل می توانید ظرف را در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه قرار دهید تا بدون خروج از درب بپزد، سوفله اسفناج رژیمی شما آماده است. سوفله اسفناج و قارچ مواد لازم برای سوفله اسفناج و قارچ 250 گرم قارچ 150 گرم پیاز 1 فنجان سس سفید ½ فنجان سبزیجات معطر خرد شده (ترخون یا ریحان) 2 قاشق غذاخوری پنیر موزارلا ¼ لیمو 1 فنجان پنیر پارمه آب 1 قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه و روغن مایع به میزان لازم طرز تهیه سوفله اسفناج و قارچ, طرز تهیه سوفله اسفناج و مرغ, طرز تهیه سوفله اسفناج و بادمجان طرز تهیه سوفله قارچ و پیاز اسفناج ناگینی را خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید تا شفاف شود سپس کمی زردچوبه اضافه کنید و تفت دهید. تفت دهید تا نرم شود، قارچ خرد شده را به همراه نمک و فلفل اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شود. در صورت تمایل می توانید مقداری سبزی معطر مانند ترخون خشک به مواد اضافه کنید. سس سفید و آبلیمو را اضافه کنید و صبر کنید تا مواد غلیظ شده بجوشد.حرارت را خاموش کنید و پنیر پارمزان و کمی پنیر موزارلا را اضافه کنید، مخلوط کنید و مواد را در قالب مورد نظر بریزید و روی آن پنیر موزارلا بپاشید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 30-45 دقیقه قرار دهید تا بپزد. طرز تهیه سوفله اسفناج و بادمجان, تهیه سوفله اسفناج, سوفله اسفناج سوفله اسفناج و مرغ طرز تهیه سوفله اسفناج و مرغ برای تهیه سوفله اسفناج و مرغ به ازای هر 700 گرم اسفناج، 2 فنجان سینه مرغ خرد شده به مواد دو دستور اول اضافه کنید. مرغ را در تابه ای با کمی روغن سرخ کنید و به مخلوط زرده تخم مرغ و اسفناج اضافه کنید. مواد لازم سوفله اسفناج, طرزتهیه سوفله اسفناج و پنیر, سوفله اسفناج و سیب زمینی طرز تهیه سوفله اسفناج و بادمجان برای تهیه سوفله اسفناج و بادمجان می توانید قارچ را با بادمجان های خرد شده جایگزین کنید. یا به ترکیب دو دستور اول سوفله، یک لیوان بادمجان خرد شده و تفت داده شده اضافه کنید. .
بیشتر بخوانید:  طرز تهیه مربای چوک بری

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه آش سیرابی

طرز تهیه آش سیرابی ساده و خوشمزه با کشک و سبزیجات اگر به سیرابی علاقه …