طرز باقلوای بادام ویژه عید نوروز

باقلوای بادام,طرز تهیه باقلوای بادام خانگی

سبک باقلوای بادامی

باقلوا بادامی یکی از شیرینی های مخصوص ایام نوروز است. که در بسیاری از کشورها انجام می شود.

باقلوا نوعی شیرینی است که در ایران، ترکیه، کشورهای آسیای میانه و قفقاز، برخی کشورهای عربی، یونان، قبرس و برخی مناطق روسیه تهیه می شود. باقلوا در ایران به اشکال مختلف لوزی، مربعی، لوله ای و در طعم های مختلف پسته ای، بادامی، نارگیلی و … موجود است.

مواد لازم برای باقلوای بادام:

تخم مرغ

4 رقمی

روغن مایع

نصف فنجان

ارد

به مقدار لازم

شیر گرم

2 فنجان

نمک

پشتیبان

مواد اولیه باقلوا میانی:

شکر پودر شده

300 گرم

پودر بادام

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه معجون

200 گرم

پودر فندق

100 گرم

پودر هل

2 قاشق چایخوری

مواد لازم برای شربت باقلوا:

قند

1 فنجان

اب

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه تارت نارنگی

طرز تهیه تارت نارنگی طرز تهیه تارت نارنگی تارت نارنگی یکی از تارت های میوه …