طرز باقلواى پاكستانى

باقلواى پاكستانى,تهیه باقلوای پاکستانی طرز تهیه باقلوای پاکستانی / تزیین باقلوای پاکستانی با پسته و گردو طرز تهیه: 90 دقیقه پخت: 20 دقیقه مواد لازم برای تهیه باقلوا پاکستانی: رشته پاکستانی 200 گرم روغن مایع 50 گرم شیر عسلی 200 گرم پودر پسته و گردو 200 گرم تازه) آسیاب شده (از هر 1 قاشق چایخوری گلاب، 50 میلی لیتر زعفران دم کرده، 2 قاشق غذاخوری کره، 30 گرم، طرز تهیه باقلوای پاکستانی: ابتدا رشته ها را در روغن مایع و کمی کره تفت می دهیم (مراقب باشید نسوزند. سپس تکه های گردو و پسته، گلاب، هل، دارچین و زعفران را اضافه کنید و کمی تفت دهید و عسل را به مواد اضافه کنید و کمی تفت دهید و از روی حرارت بردارید باقلواى پاكستانى, پخت باقلواى پاكستانى ورمیشل,ورمیشل پاکستانی مواد لازم برای تهیه باقلوا پاکستانی: وقتی رشته پاکستانی خنک شد. کمی (گرم) در قالب های مینی مافین ریخته و حداقل یک ساعت صبر کنید تا به شکل مافین در بیایند. قالب (خارج از یخچال) بعد از بیرون آوردن باقلوا از قالب آماده تزیین و سرو است. باقلواى پاكستانى, پخت باقلواى پاكستانى باقلوا پاکستانی باقلواى پاكستانى, پخت باقلواى پاكستانى تزیین باقلوا پاکستانی با پسته.
منبع: سایت خوی وب
بیشتر بخوانید:  طرز تهیه شیرینی عسلی مغزدار

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه تارت نارنگی

طرز تهیه تارت نارنگی طرز تهیه تارت نارنگی تارت نارنگی یکی از تارت های میوه …