سیر سیاه چیست؟ خواص سیر سیاه

مراحل تهیه سیر سیاه, ارزش غذایی سیر سیاه, خواص سیر سیاه برای درمان سرطان سیر سیاه چیست؟ خواص شگفت‌انگیز سیر سیاه: حقایق و شایعات.
سیر سیاه محصول تخمیری و بی‌بوی سیر خام است که از دیرباز به عنوان یک داروی سنتی در شرق خاورمیانه مورد استفاده قرار می‌گرفته و به عنوان یک ماده تشکیل دهنده آن در سراسر جهان گسترش یافته است. به عنوان یک غذای مفید شناخته می شود. سیر یک گیاه بسیار خاص مخصوصاً برای تقویت سیستم ایمنی بدن است، اما بسیاری از افراد به دلیل بوی بدی که دارد می توانند از خوردن آن اجتناب کنند، برای این دسته از افراد سیر سیاه بهترین گزینه است، سیر سیاه 4-5 برای خواص بسیار بیشتری نسبت به سیر خام است، در حالی که کاملاً بی بو است. سیر سیاه از دیرباز به عنوان دارو در کره استفاده می شده است و گاهی اوقات از آن برای تهیه نوشیدنی های انرژی زا یا شکلات سیر سیاه استفاده می شود. در کشورهای جنوب آسیا مانند تایلند، کره جنوبی و ژاپن، سیر سیاه قرن ها به عنوان یک غذا و داروی سنتی مورد استفاده قرار گرفته و در دهه های اخیر وارد بازار جهانی شده است. در مقایسه با سیر خام، سیر سیاه طعمی شیرین، بافت لاستیکی و جویدنی دارد و بی بو است.خواص سیر سیاه برای لاغری, طبع سیرسیاه, سیر سیاه مراحل تهیه سیر سیاه سیر سیاه چیست سیر سیاه محصول تخمیر شده سرهای کامل سیر است که تحت حرارت، رطوبت و زمان کنترل شده تهیه می شود.سیر به مدت 50-90 روز در دمای 60-70 درجه سانتیگراد و رطوبت 80 درصد نگهداری می شود. هر چه دما بیشتر باشد، تخمیر سیر سریعتر انجام می شود، مثلاً در دمای 70 درجه، سرعت تخمیر سیر در مقایسه با 60 درجه دو برابر می شود. میزان آب سیر 63 درصد است که پس از تخمیر به 50-40 درصد می رسد. مجموعه ای از واکنش های غیر آنزیمی مانند واکنش میرلارد، اکسیداسیون فنل و کاراملی شدن در این مدت سیر ژلاتینی می شود و طعمی شیرین و سیاه می دهد و تخمیر سیر باعث تغییرات فیزیولوژیکی و افزایش غلظت ترکیبات فعال زیستی در سیر می شود. سیر سیاه به دلیل تخمیر بسیار پرانرژی است و به عنوان چاشنی در وعده های غذایی استفاده می شود. محبوبیت سیر سیاه در دنیا باعث تولید محصولات مختلفی از جمله ملاس سیر سیاه، پوره سیر سیاه، خمیر سیر سیاه، عصاره سیر سیاه و مکمل ها در دنیا و به ویژه در ویتنام شده است. تولید سیر سیاه در ایران از سال 2018، تولید سیر سیاه در ایران ابتدا در شهر شیراز آغاز شد و با گذشت زمان ایران به 6 کشور پیشرو در زمینه تولید سیر سیاه تبدیل شد. خواص سیر سیاه, نحوه تولید سیر سیاه, تفاوت سیر سیاه و سیر خام تفاوت سیر سیاه و سیر خام مقایسه خواص سیر سیاه و سیر خام بر اساس مطالعات علمی انجام شده با سیر سیاه، محققان دریافتند سیر خام در طی فرآیند تخمیر خواص جدیدی پیدا کرده و مواد مغذی و مفید آن چند برابر می شود.آنتی اکسیدان ها، پلی فنول ها و فلاونوئیدها که خاصیت ضد سرطانی دارند در سیر سیاه 4 تا 5 برابر افزایش می یابد. سیر سیاه شیرین است، اما سیر سفید طعمی تند دارد. برخلاف سیر خام، سیر سیاه بی بو است. سیر سیاه بافتی صاف و ژله مانند دارد. مقدار هر گرم سیر، مقدار قند سیاه محلول در آب 450 میلی گرم، 1.88 تا 7.91 برابر، پلی فنل 13.91 میلی گرم، 4.19 برابر، فلاونوئیدها 3.22 میلی گرم، 4.77 برابر، آمادوری و هاینز 10 تا 10 میکروگرم افزایش می یابد. افزایش می یابد فروکتان 580 میلی گرم کاهش 0.15 تا 0.01 برابر لوسین 58.62 میلی گرم افزایش 1.06 برابر ایزولوسین 50.04 میلی گرم افزایش 1.67 برابر میلی گرم افزایش 2.43 برابر تیروزین 449.95 میلی گرم 0.پلی فنل ها 18 برابر کاهش می یابد: پلی فنل ها سیستم ایمنی بدن را تقویت می کنند و طبق مطالعات علمی برای پیشگیری و درمان سرطان و بیماری های قلبی عروقی، کنترل دیابت نوع 2 و پیشگیری از چاقی و افزایش متابولیسم بدن، شادابی پوست، سلامت روده و پیشگیری از عفونت میکروبی بسیار مفید استبر اساس تحقیقات انجام شده توسط محققان ایرانی، افزایش مصرف مواد غذایی غنی از پلی فنل باعث کاهش بیماری های قلبی عروقی و دیابت می شود. آلیسین: بوی تند سیر به دلیل وجود ترکیبی گوگردی به نام آلیسین است که دارای خواص آنتی بیوتیکی، ضد ویروسی، ضد انگلی و ضد قارچی است. بوی بد سیر برای دفاع از خود و نخوردن آن توسط حیوانات است. آلیسین موجود در سیر طی فرآیند تخمیر به ترکیبات آنتی اکسیدانی تبدیل می شود که خواص درمانی سیر را چندین برابر می کند و با وجود اینکه میزان آلیسین موجود در سیر بسیار کم است، بوی بد سیر نیز از بین می رود. خواص سیر سیاه برای درمان سرطان, خواص سیر سیاه برای لاغری, طبع سیر سیاه ارزش غذایی سیر سیاه و سیر سفید مقایسه ارزش غذایی سیر سیاه و سیر سفید در 100 گرم سیر سیاه سرشار از ویتامین های C، B1، B2، B3، B6، اسید فولیک و مواد معدنی مانند کلسیم، منیزیم و منگنز است. ، روی، فسفر و آهن. یک حبه بزرگ سیر تازه تقریباً 6 گرم و یک حبه بزرگ سیر سیاه تقریباً 3 گرم است. محتوای سیر سیاه 6034 پروتئین، 614 چربی، 0.50.5 کربوهیدرات (شامل فیبر)، 2853 شکر، 2527 فیبر، 220 خاکستر است. 1.52.3 کالری 150220 خواص سیر سیاه، طبق تحقیقات انجام شده سیر سیاه دارای خواص آنتی اکسیدانی و ضد سرطانی قوی، ضد حساسیت، ضد دیابت و کنترل قند خون و خواص ضد التهابی، کاهش وزن و لاغری، کاهش چربی خون است. ، پیشگیری از لخته شدن خون و محافظت از کبد.خواص سیر سیاه برای پیشگیری و درمان سرطان مقدار زیاد آنتی اکسیدان موجود در سیر سیاه باعث می شود به خوبی با اثرات مخرب رادیکال های آزاد در بدن که عامل سرطان هستند مبارزه کند. در فرآیند تخمیر سیر، مقدار زیادی ترکیبات گوگردی اروژن تولید می شود که نقش مهمی در از بین بردن رادیکال های آزاد دارد. تحقیقات انجام شده در مورد سرطان معده نشان داده است که مصرف سیر سیاه می تواند اندازه و وزن تومورهای سرطانی را کاهش دهد. در مطالعه دیگری مشخص شد که سیر سیاه رشد سلول های سرطانی روده بزرگ را کاهش می دهد. خواص سیر سیاه برای کاهش وزن بر اساس تحقیقات علمی که در مورد خواص سیر سیاه برای کاهش وزن انجام شده است، رابطه مستقیمی بین مصرف سیر سیاه و کاهش وزن وجود دارد که از جمله آنها می توان به کاهش چربی شکم و کاهش وزن اشاره کرد. کلسترول، تنظیم متابولیسم چربی، که منجر به کاهش وزن قابل توجهی می شود.در مطالعه دیگری به موش ها به مدت 91 روز غذاهای پرچرب داده شد تا اینکه عوارض چاقی، افزایش قند و چربی خون، آسیب کبدی و کلیوی در موش ها ظاهر شد، سپس غذای پرچرب برای موش ها قطع شد و آنها سیر سیاه داده شد و پس از مدتی کاهش وزن، کاهش چربی خون و بهبود کبد در موش مشاهده شدخواص سیر سیاه برای زود انزالی یکی از خواص سیر سیاه برای زود انزالی است، اگرچه تحقیقات مستقیمی در مورد خواص سیر سیاه و زود انزالی انجام نشده است، اما تحقیقات علمی نشان می دهد که مصرف مواد غذایی حاوی منیزیم و روی می تواند کمک کننده باشد. درمان زود انزالی برای اثبات علمی رابطه شاه توت و زود انزالی به تحقیقات بیشتری نیاز است، اما از نظر تجربی، بسیاری از افراد به این نتیجه رسیده اند که شاه توت برای انزال زودرس مفید است، اما به تنهایی نمی تواند کار کند و نباید از آن انتظار اثرات معجزه آسایی داشت. خواص سیر سیاه برای نعوظ سیر دارای طبع سرد و خشک است و دارویی طبیعی برای افزایش قوای جنسی مردان است که می تواند میل و ظرفیت جنسی مردان را افزایش دهد.خواص سیر سیاه برای نعوظ از زمان شناخته شده است. در دوران باستان البته تحقیقات علمی مستقیم در این زمینه هنوز به پایان نرسیده است. خواص سیر سیاه برای دیابت مطالعات انجام شده در مورد خواص سیر سیاه برای دیابت نشان می دهد که مصرف سیر سیاه با افزایش انسولین خون یا کاهش مقاومت به انسولین باعث بهبود هموستاز و کنترل قند خون می شود.طبق تحقیقات، مصرف آنتی اکسیدان ها از دیابت جلوگیری می کند، سیر سیاه چندین برابر سیر سفید آنتی اکسیدان دارد، بنابراین ممکن است مفیدتر باشد.  .
بیشتر بخوانید:  خواص سبوس گندم

مطلب پیشنهادی

فواید گوشت مرغ

اگر بخواهیم گوشت مرغ را در 1 کلام شرح دهیم، “همه کاره بودن” توضیح مناسبی …