روغن کانولا چیست؟ + خواص

روغن کانولا سرخ کردنی, خواص روغن کانولا, ارزش غذایی روغن کانولا روغن کانولا چیست همه چیز درباره روغن کانولا
روغن کانولا از گونه های اصلاح شده ژنتیکی کانولا تهیه می شود که چربی ترانس بسیار کمی دارد و می توان از آن برای سرخ کردن کوتاه مدت مانند سرخ کردن عمیق استفاده کرد. روغن کانولا (به انگلیسی: Canola Oil) از گیاه کلزا که نوعی گیاه کلزا اصلاح شده ژنتیکی است استخراج می شود. از 3000 سال قبل از میلاد، کشت کلزا در هند رواج یافته است و برای روشنایی، صابون سازی و دارو استفاده می شود.700 سال پیش، گیاه کلزا برای تولید روغن چراغ به لهستان آورده شد. هنگامی که استفاده از نیروی بخار در اروپا رایج شد، روغن کلزا به عنوان روان کننده بین چرخ دنده ها مورد استفاده قرار گرفت. در سال 1945 گیاه کلزا به کانادا آورده شد و با تحقیقاتی که روی آن انجام شد تبدیل به یک دانه روغنی خوراکی شد که امروزه به کلزا معروف است. دانه کلزا حاوی 38-44 درصد روغن است که به روش پرس سرد حدود 60 درصد روغن دانه را استخراج می کنند و در مرحله بعد از حلال برای استخراج روغن باقی مانده استفاده می شود. روغن کانولا یک روغن زرد رنگ و بی مزه است.مطمئناً می توانید دانه ها را در مدل های روغنی پرس سرد میل کنید، اما در مدل های روغن کانولای تصفیه شده کاملاً بی مزه است.در هر صورت از نظر طب سنتی استفاده از روغن های گیاهی غیر صنعتی و غیر تراریخته توصیه می شود که تنها به روش دستی و پرس سرد و بدون حلال و افزودنی استخراج می شوند. تولید روغن کانولا  روغن کانولا و تیروئید, آیا چربی روغن کانولا مفید است, از کجا روغن کانولا تهیه کنیم به دلیل اصلاح ژنتیکی کلزا برای تولید روغن کانولا. بر اساس تحقیقات انجام شده بر روی موش های آزمایشگاهی، مشخص شد که غلظت بالای اسید اروسیک در روغن کلزا باعث رسوب چربی در عضلات، غدد فوق کلیوی و قلب شده و رشد را مختل می کند. به همین دلیل در سال 1974 در کانادا با اصلاح ژنتیکی کلزا کانولا تولید شد که حاوی اروسیک اسید و گلوکوزینولات به مقدار کم است و در سال 1986 از نام تجاری کلزا برای بیان دو رقم خاص اصلاح شده ژنتیکی استفاده شد که کمتر از 2 عدد دارد. درصد اروسیک اسید، اروسیک اسید و کمتر از 30 میکرومول پلوکوزینولات در هر گرم آرد. روغن کانولا به طور کلی در کانادا از بذر گیاهان Brassica Napus و Brassica Rapa که اصلاح ژنتیکی شده اند به دست می آید، از آن زمان تاکنون بیشتر مزارع در آمریکا و کانادا با این گیاه کاشته می شود.حدود 60 درصد تولید کلزا در جهان در کانادا، چین و هند انجام می شود.ارزش غذایی روغن کانولا, نگهداری از روغن کانولا, روش مصرف روغن کانولا ارزش غذایی روغن کانولا، ارزش غذایی روغن کانولا، مشخصات کلی و میزان چربی هر 100 گرم روغن کانولا عبارتند از: در هر 100 گرم روغن کانولا، 884 کالری، اسیدهای چرب اشباع، کمتر از 4 درصد، پالمتیک اسید، امگا 960 درصد، امگا 310 درصد، نقطه دود روغن کانولا، 204 درجه، نقطه ذوب روغن کانولا 10 درجه از نظر محتوای اسید اولئیک یا امگا 9. به جز روغن سویا، روغن کانولا تنها روغن گیاهی است که مقدار قابل توجهی امگا 3 دارد. محتوای ویتامین E1 در یک قاشق غذاخوری روغن کانولا می تواند 12 درصد از نیاز روزانه بدن را تامین کند. . کاهش خطر ابتلا به سرطان با روغن کانولا، اسیدهای چرب غیراشباع امگا 3 و امگا 6 دارای خواص ضد التهابی بوده و سرعت رشد سلول های سرطانی را کاهش می دهند و نقش مهمی در کاهش خطر ابتلا به سرطان دارند.میزان آنتی اکسیدان گاما توکوفرول در این روغن دو برابر آلفا توکوفرول است و از طرفی وجود آنتی اکسیدان قوی توکوفرول (ویتامین E) در روغن کانولا می تواند با اثر مخرب رادیکال های آزاد مبارزه کند.با روغن کانولا خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را کاهش دهید روغن کانولا فاقد کلسترول و چربی ترانس است و کمترین میزان اسیدهای چرب اشباع را دارد، بنابراین کلسترول بد خون را کاهش می دهد، ریتم قلب را تنظیم می کند و از تشکیل لخته خون جلوگیری می کند. خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی. سلامت پوست و مو با روغن کانولا 1 قاشق غذاخوری روغن کانولا 12 درصد از نیاز روزانه بدن به ویتامین E را تامین می کند. که می تواند اثرات مضر رادیکال های آزاد را بر سلامت پوست و مو خنثی کند. روش استفاده از روغن کانولا تحمل حرارت روغن کانولا به نقطه دود 220 درجه سانتیگراد است که برای پخت و پز و سرخ کردن کوتاه مدت مناسب است و تا 200 درجه پراکسید تولید نمی کند. – برای پختن غذاها و کیک های مختلف و تهیه سس و سالاد می توانید از روغن کانولا استفاده کنید و اگر روغن کانولا را بالای 200 درجه حرارت ندهید می توانید تا 5 بار بدون تغییر رنگ یا تغییر رنگ از آن استفاده کنید. بو.خواص روغن کانولا, ارزش غذایی روغن کانولا, نگهداری از روغن کانولا مقایسه روغن کانولا و روغن آفتابگردان مقایسه روغن کانولا و روغن آفتابگردان برای اینکه بفهمیم روغن کانولا بهتر است یا روغن آفتابگردان، باید میزان اسیدهای چرب موجود در 100 گرم روغن و نقطه دود این دو را با هم مقایسه کنیم.نوع اسید چرب، روغن کانولا، روغن آفتابگردان، اسیدهای چرب اشباع، 8 گرم، 13 گرم، اسیدهای چرب تک غیراشباع، 61 گرم، 20.5 گرم، اسیدهای چرب چند غیراشباع، 26 گرم، 63.3 گرم، 39.14 گرم، 39.14 گرم، 39.14 گرم، 20.5 گرم گرم، 20.2 گرم، 9 گرم، 63.2 گرم، 20.2 گرم، نقطه دود، 220 درجه سانتیگراد، 246 درجه سانتیگراد، خواص روغن کانولا روغن کانولا و تیروئید, آیا چربی روغن کانولا مفید است, از کجا روغن کانولا تهیه کنیم، روش انتخاب و نگهداری روغن کانولا. روش های تولید روغن کانولا کمی متفاوت است که روی بسته بندی مشخص شده است، به عنوان مثال روغن کانولا به دست آمده از دانه های روغنی، روغن کانولا با اسید اوریک کم، روغن کانولا LEAR، روغن معادل روغن کانولا دانه و غیره. بهترین نوع روغن کانولا، روغن هایی است که به روش پرس سرد به دست می آیند و برای بدست آوردن روغن، بازیافت کمتری روی دانه ها انجام می شود. آنها حاوی آنتی اکسیدان های بیشتری هستند که ماندگاری طولانی تری دارند و همچنین قیمت بالاتری دارند. روغن کانولا کاملاً بی بو است یا بوی ضعیف دانه های کلزا را دارد. هنگام نگهداری روغن کانولا باید مراقب باشید که این روغن مانند سایر روغن ها در صورت قرار گرفتن در معرض گرما، رطوبت و نور خورشید خراب شده و بوی نامطبوعی داشته باشد.روغن کانولا باید در محیط تاریک و خنک نگهداری شود. .
بیشتر بخوانید:  فواید و مضرات خوردن مغز گوسفند

مطلب پیشنهادی

فواید گوشت مرغ

اگر بخواهیم گوشت مرغ را در 1 کلام شرح دهیم، “همه کاره بودن” توضیح مناسبی …