راز خوشمزه شدن سوپ جو

راز خوشمزه شدن سوپ جو, نکاتی برای خوشمزه شدن سوپ

نکاتی در مورد تهیه سوپ جو

برای پختن سوپ باید نکاتی را رعایت کنید تا سوپ شما خوشمزه تر شود.

طرز تهیه خوشمزه ترین سوپ و خورش پیرزن ها

• یکی از رازهای سوپ های خوشمزه استفاده از عصاره مرغ و گوشت گاو در آن هاست. تمرکز کنید، ابتدا عصاره را زیاد کنید و سپس نمک را بچشید.

• در نیم ساعت آخر آبلیمو را به سوپ جو قرمز اضافه کنید و اجازه دهید کمی بپزد.

• برای یک سوپ جو خوب جا افتاده و خوشمزه، جو باید خوب پخته و لعاب داده شود.

بهتر است از مواد تازه استفاده کنید، اما استفاده از برخی سبزیجات کنسرو شده یا منجمد مانند نخود و ذرت مشکلی ندارد.

بیشتر بخوانید:  چطوری روغن اضافی سرخ کردنی رو بگیریم

سوپ سرد باید در ظرف سرد سرو شود.

• برای کاهش چربی، سوپ را از یک روز قبل آماده کنید و با قاشق چربی سوپ را جدا کنید.

سوپ ها و خورش هایی که یک روز قبل درست می شوند طعم بهتری دارند.

نکاتی برای خوشمزه شدن سوپ جو,اصولی برای خوشمزه شدن سوپ

راز سوپ جو خوشمزه

• اگر آش شور شد، یک سیب زمینی پوست گرفته بریزید و بعد از پختن سوپ به مدت 15 دقیقه روی حرارت ملایم آن را بردارید.

برای غلیظ شدن سوپ یا خورش مقداری را در غذاساز بریزید و پوره کنید و در قابلمه اصلی برگردانید.

یک و نیم قاشق چایخوری آرد را در یک فنجان آب سوپ اضافه کرده و به کاسه اصلی اضافه کنید و هم بزنید تا سوپ غلیظ شود.

بیشتر بخوانید:  خواص گوشت بلدرچین

افزودن خامه می تواند سوپ را غلیظ تر کند.

سوپ جو را می توان با جو معمولی پخت. اما باید بدانید که به زمان پخت بیشتری نیاز دارد و بی احتیاطی بر آن تاثیر می گذارد. بهتر است از جوی پراک استفاده شود که سریعتر آماده می شود و احتمال چسبندگی کمتری دارد.

لازم نیست پیاز و سیب را خرد کنید. آنها را به روش درست در قابلمه بریزید و در چند مرحله آخر کاملا بیرون بیاورید. به این ترتیب به مرغ طعم داده اند و تکه های آن در ظرف نمی ماند.

نحوه ی خوشمزه شدن سوپ, رمز و راز تهیه ی سوپ

طرز تهیه سوپ جو

طرز تهیه سوپ جو:

بیشتر بخوانید:  خواص سبوس گندم

مواد لازم برای تهیه سوپ جو با عصاره مرغ:

جو

1 لیوان

هویج بزرگ

1 رقمی

عصاره مرغ

1 رقمی

رب گوجه فرنگی

مطلب پیشنهادی

فواید گوشت مرغ

اگر بخواهیم گوشت مرغ را در 1 کلام شرح دهیم، “همه کاره بودن” توضیح مناسبی …