خواص کیوی

خاصیت کیوی, فواید کیوی

آشنایی با خواص کیوی

کیوی، این میوه کرکی سرشار از مواد مغذی و بسیار کم کالری است و به همین دلیل در دسته میوه های بسیار مفید قرار می گیرد. این میوه به دلیل اثر کاهنده ای که بر سطح تری گلیسیرید دارد، غلظت خون را کاهش داده و از تنگ شدن عروق خونی و بروز حوادث عروق مغزی جلوگیری می کند.کیوی با داشتن مقدار زیادی آنتی اکسیدان دارای خواص ضد سرطانی فراوانی است و امکان ابتلا به سرطان را نیز دارد. اختصار. . . سرطان برخی از انواع سرطان را کاهش می دهد

کیوی یک بمب ضد استرس است

استرس و کم خوابی بر بدن انسان تأثیر می گذارد. هرکسی که می خواهد از این عارضه جلوگیری کند باید روزی 4 عدد کیوی بخورد. 4 تکه کیوی را در طول روز تقسیم کنید. مثلاً صبح، ظهر، بعدازظهر و شب. زیرا بدن انسان نمی تواند ویتامین C را ذخیره کند.

خواص کیوی برای معده:

متأسفانه آنزیم های کیوی در معده توسط اسید معده از بین می روند، اما پس از مصرف زیاد گوشت و لبنیات، اسید معده تا حدودی خنثی می شود و آنزیم های کیوی می توانند برای مدت کوتاهی کار کنند و این زمان برای پروتئین موادی که به دلیل تأثیر خود به مواد کوچکتر تجزیه می شوند.مهمانیوجود این آنزیم ها و این فرآیند هضم مواد غذایی سنگین، هضم را در معده و روده تسهیل می کند.

خواص کیوی,کیوی

کاهش فشار خون یکی از فواید کیوی است

خواص درمانی کیوی

درمان آسم با خواص کیوی: کیوی حاوی ویتامین C است بنابراین بیماران آسمی می توانند روزی یک عدد کیوی بخورند زیرا باعث خس خس و بهبود تنفس در بیماران آسمی می شود.

افراد مبتلا به دیابت نوع 1 یا نوع 2 نیز می توانند کیوی بخورند.

بیشتر بخوانید:  خواص فلفل چیلی

• کیوی هضم را در بدن تسهیل می کند و تجزیه پروتئین به راحتی در روده امکان پذیر است. افرادی که از اختلالات گوارشی رنج می برند بهتر است از کیوی استفاده کنند.

• کیوی با داشتن ویتامین C فراوان، سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند. کیوی برای تقویت سیستم ایمنی استفاده می شود.

کاهش فشار خون در افراد مبتلا به فشار خون با مصرف کیوی امکان پذیر است. و باعث می شود فشار خون شما پایین بیاید و فشار خون طبیعی داشته باشید.

• کیوی از تشکیل لخته خون در رگ های قلب جلوگیری می کند. افرادی که در خون خود کلسترول بد دارند می توانند با خوردن کیوی از حمله قلبی جلوگیری کرده و خون خود را رقیق کنند.

تقویت بینایی یکی از خواص کیوی است: افرادی که مشکل بینایی دارند می توانند با خوردن کیوی بینایی خود را بهبود بخشند و از ضعیف شدن بینایی خود جلوگیری کنند، زیرا کیوی حاوی مقدار زیادی ویتامین A است که برای بینایی بسیار مفید است.

• کیوی از آسیب DNA جلوگیری می کند که به پیشگیری از سرطان کمک می کند.

فیبر کیوی می تواند سموم را متصل کرده و آنها را از بدن خارج کند.

میوه کیوی, خواص میوه کیوی

کیوی همچنین حاوی مس، آهن و فسفر است

ارزش غذایی کیوی:

کیوی منبع بسیار غنی ویتامین C است و میزان ویتامین C آن بیشتر از پرتقال است. ویتامین C موجود در کیوی 2 برابر پرتقال، 6 برابر لیموترش و میزان مواد مغذی آن 8 برابر سیب است. سیاه دانه آن نیز حاوی ویتامین D است. کیوی همچنین حاوی ویتامین A، ویتامین های B1، B3، B2 و سایر ویتامین های گروه B است.

کیوی کالری بسیار کمی دارد. 100 گرم کیوی دارای 47 کالری است و به اندازه زردآلو و نارنگی کالری دارد. محتوای پتاسیم آن بیشتر از موز است. مقدار بسیار بالایی منیزیم دارد و بنابراین احتمال ابتلا به برخی از انواع سرطان و بیماری های قلبی را کاهش می دهد.

کیوی همچنین حاوی مس، آهن و فسفر است، کیوی مغذی و بسیار کم کالری است، بنابراین می توان آن را در زمره میوه های بسیار مفید قرار داد.

ارزش غذایی کیوی,خواص داروئی کیوی

کیوی چه ویتامین هایی دارد؟

بیشتر بخوانید:  فواید كلم بروكسل

مضرات کیوی:

• کیوی حاوی مقدار زیادی اگزالات است که باعث تشکیل سنگ در کلیه و کیسه صفرا می شود.به همین دلیل برای افراد مستعد ابتلا به سنگ کلیه و کیسه صفرا مضر است.

آلرژی به کیوی بسیار شایع است و 10 درصد از تمام واکنش های آلرژیک به غذا در کودکان را تشکیل می دهد. به خصوص افرادی که به لاتکس، موز و آووکادو حساسیت دارند باید مراقب واکنش های آلرژیک ناشی از خوردن کیوی باشند. آلرژی به کیوی می تواند باعث سندرم آلرژی دهانی، کهیر (به دلیل خوردن یا تماس)، تورم، خارش پوست، حساسیت بینی و دهان و آنافیلاکسی شود که می تواند تهدید کننده زندگی باشد.

• افرادی که از داروهای مسدود کننده گیرنده های بتا آدرنرژیک استفاده می کنند باید کیوی را در مقادیر متوسط ​​مصرف کنند. زیرا پتاسیم موجود در کیوی می تواند پتاسیم بدن را به سطحی بالاتر از حد طبیعی برساند. پتاسیم اضافی می تواند برای کلیه ها مضر باشد، به خصوص در افراد مبتلا به بیماری کلیوی.

کیوی حاوی اگزالات است. این ترکیب می تواند باعث ایجاد سنگ کلیه شود، بنابراین مصرف این میوه در افراد مستعد ابتلا به سنگ کلیه و کیسه صفرا باید با احتیاط مصرف شود.

اگزالات موجود در کیوی از جذب کلسیم جلوگیری می کند.بنابراین بهتر است این میوه ۲ تا ۳ ساعت قبل و بعد از مصرف لبنیات مصرف نشود تا مانع جذب کلسیم نشود.

بیشتر بخوانید:  چندین فایده بادمجان سفید + عوارض و نحوه مصرف

کیوی همچنین لخته شدن خون را در برخی افراد کند می کند و برای افراد مبتلا به اختلالات خونریزی ایجاد مشکلاتی می کند. بنابراین اگر قرار است عمل کنید توصیه می شود حداقل دو هفته قبل از عمل کیوی مصرف نکنید.

• کیوی خام همچنین حاوی مقادیر زیادی آنزیم به نام پاپائین است که از نظر تجاری برای نرم کردن گوشت مفید است، اما ممکن است برای برخی افراد آلرژن باشد. به خصوص افرادی که به آناناس حساسیت دارند، احتمالاً به این میوه حساسیت دارند.

فواید کیوی, خواص كيوي

می توانید چیپس کیوی درست کنید.

برخی توصیه ها

کیوی را می توان چند روز در دمای اتاق نگهداری کرد.

هرگز کیوی را کنار سیب و گلابی قرار ندهید. کیوی در زمان رسیدن مقداری گاز اتیلن متصاعد می کند، این گاز باعث رسیدن میوه های دیگر مانند سیب و گلابی می شود، بنابراین کیوی را نباید در همان مکان میوه های دیگر نگهداری کرد.

در هنگام خرید کیوی اگر به دلیل فشار کم احساس نرمی داشت از خرید آن خودداری کنید.

کیوی طلایی پوستی صاف و برنزی رنگ دارد و رنگ گوشت آن طلایی است. ارزش تجاری این نوع کیوی بیشتر از نوع سبز آن است.

• استفاده از کیوی خام در دسرهایی که حاوی شیر یا هر فرآورده لبنی دیگری هستند مناسب نیست زیرا این آنزیم در عرض چند دقیقه شروع به حل شدن پروتئین شیر می کند و بوی بسیار نامطبوعی ایجاد می کند.

می توانید کیوی را گرد و خشک کنید و به جای چیپس کیوی خشک بخورید.

.

مطلب پیشنهادی

فواید گوشت مرغ

اگر بخواهیم گوشت مرغ را در 1 کلام شرح دهیم، “همه کاره بودن” توضیح مناسبی …