خواص پاپریکا

پاپریکا سه برابر نیاز روزانه به ویتامین C دارد

ادویه پاپریکا که یک ادویه مجارستانی است به عنوان طعم دهنده در غذاها استفاده می شود.

پاپریکا (پاپریکا) نوعی ادویه است که از آسیاب کردن فلفل خشک (capsicum annuum) تهیه می شود. در بسیاری از زبان های اروپایی، پاپریکا به خود کلمه فلفل اطلاق می شود. این ادویه برای افزودن رنگ، طعم و عطر به بسیاری از غذاها استفاده می شود.

اگر غذای شما رنگارنگ نیست، کافی است مقداری پاپریکا به آن اضافه کنید تا رنگ زیبایی به آن بدهد. پیریکا می تواند از ملایم تا تند متغیر باشد. طعم آن نیز از کشوری به کشور دیگر متفاوت است، مردم یک کشور ممکن است طعم تند داشته باشند، بنابراین پاپریکا آنها علاوه بر فلفل خشک، مقداری فلفل تند آسیاب شده نیز دارد.

وجود منابع معدنی منحصر به فرد و ویتامین های فراوان در این ماده گیاهی باعث شده است که این ماده به عنوان یک ماده غذایی مفید و ارزشمند در سراسر جهان شناخته شود.بیایید مهمترین خواص پاپریکا را مرور کنیم:

پاپریکا منبع خوبی از ویتامین C و بیوفلاونوئیدها (نوعی آنتی اکسیدان که از فعالیت رادیکال های آزاد جلوگیری می کند و از سرطان و بیماری های قلبی جلوگیری می کند) است.فلفل دلمه ای قرمز (پاپریکا) حاوی سه برابر نیاز روزانه ویتامین C است. مصرف منظم فلفل دلمه ای در رژیم غذایی، شدت و طول مدت سرماخوردگی را کاهش می دهد.

پودر پاپریکا دارای ویتامین K است که یکی از بهترین داروها برای خونریزی و لخته شدن خون است. پاپریکا ترشحات معده را تحریک می کند و سوء هاضمه را به خوبی از بین می برد. از برگ های پاپریکا در تهیه سالاد نیز استفاده می شود.

بیشتر بخوانید:  خواص عسل کنار یا عسل سدر

پاپریکا حاوی مقدار زیادی بتاکاروتن است (بتا کاروتن می تواند در بدن به ویتامین A تبدیل شود). فلفل دلمه ای حاوی ویتامین B6 و اسید فولیک است که در رفع گرفتگی عروق قلب و بیماری های دیابتی موثر است. فیبر موجود در فلفل دلمه ای می تواند کلسترول را کاهش دهد که عامل خطر دیگری برای حمله قلبی و سکته است.

خواص پودر پاپریکا,آشنایی با خواص پاپریکا

پاپریکا خاصیت ضد عفونی کنندگی نیز دارد.

این گیاه مفید دارای کلروفیل و ویتامین P است (بیوفلاونوئیدها واقعاً در گروه ویتامین ها قرار نمی گیرند، اما گاهی اوقات ویتامین P نامیده می شوند.بیوفلاونوئیدها برای جذب ویتامین C ضروری هستند و این دو باید با هم مصرف شوند)

پاپریکا ترشحات معده را تحریک می کند و سوء هاضمه را به خوبی از بین می برد. پاپریکا به صورت خام در تهیه سالاد نیز استفاده می شود.

این فلفل خاصیت ضد عفونی کنندگی نیز دارد. کپسایسین موجود در فلفل مخصوصا فلفل دلمه ای دارای ترکیب شیمیایی است که سیستم ایمنی را تحریک می کند و به آن کمک می کند تا به عوامل عفونی حمله کند.

استفاده از پاپریکا باعث پیشگیری و درمان سرطان می شود

بر اساس مطالعات انجام شده وجود ترکیبی به نام کپسایسین نقش موثر و چشمگیری در پیشگیری و درمان انواع سرطان ها به ویژه سرطان معده دارد و این تاثیر کاملاً به اثبات رسیده است. کپسایسین با استفاده از یک مکانیسم بسیار موثر، مسیرهای پیام رسانی سلول های سرطانی را تغییر می دهد و رشد و رشد سلول های سرطانی را محدود می کند.

بیشتر بخوانید:  خواص روغن دنبه + میزان مصرف

بهبود عملکرد دستگاه گوارش با پاپریکا

استفاده از این ادویه به دلیل داشتن فیبر زیاد در بهبود عملکرد دستگاه گوارش موثر بوده و با تحریک ترشحات معده، سوء هاضمه را برطرف می کند.این منبع غذایی که حاوی ویتامین K است باعث رشد و تکثیر باکتری های مفید روده می شود و خونریزی های داخلی معده و روده های ناشی از زخم معده و روده را از بین می برد.

فواید پودر پاپریکا,خواص ادویه پاپریکا

یکی از خواص پاپریکا تضمین سلامت قلب و عروق است

درمان بیماری های خود ایمنی با پاپریکا

اگر بیماری های خود ایمنی مانند لوپوس، روماتیسم و ​​غیره دارید. شما رنج می برید، ما برای شما یک خبر خوب داریم. استفاده از پاپریکا به دلیل وجود ترکیبات آنتی اکسیدانی بی شمار و کپسایسین باعث تقویت سیستم ایمنی بدن و افزایش قدرت آن در برابر بیماری های خودایمنی می شود. در واقع کپسایسین با تحریک واکنش های بیولوژیکی بیماری های خود ایمنی را درمان می کند.

دیابت را با پاپریکا درمان کنید

این ادویه قوی با تنظیم سطح انسولین در خون، دیابت را درمان می کند. تحقیقات نشان داده است که مصرف این ادویه هضم و پردازش قند خون را بهبود می بخشد و از بروز دیابت در افراد عادی و دیابت بارداری در زنان باردار جلوگیری می کند.

پاپریکا به سلامت قلب و عروق کمک می کند

یکی دیگر از خواص پاپریکا تضمین سلامت قلب و عروق است.ویتامین های B6 و B12 موجود در این ماده گیاهی فشار خون و سلامت رگ های خونی را تنظیم و متعادل می کند و با بهبود جریان خون در مویرگ ها و عملکرد قلب، سلامت قلب و عروق شما را تضمین می کند.به گونه ای که استفاده از این ادویه می تواند کم خونی ناشی از فقر آهن را نیز درمان کند و باعث اکسیژن رسانی و خون رسانی بهتر به بافت ها و عضلات بدن شود.

بیشتر بخوانید:  فواید دوغ

پاپریکا کبد را پاکسازی می کند

پاکسازی کبد و درمان بیماری های مختلف کبدی مانند هپاتیت A، هپاتیت B، کبد چرب و …. یکی دیگر از اثرات مفید استفاده از این ادویه طعم و عطر آن است که با استفاده از خواص آنتی اکسیدانی این ادویه می توانید کبد خود را از سموم و چربی ها پاکسازی کرده و جوانی و سلامتی را به کبد خود بازگردانید.

پاپریکا سلامت چشم را تامین می کند

وجود آنتی اکسیدان های فراوان در این ادویه مانند ویتامین A، لوتئین و زآگزانتین باعث شده است که این ادویه از چشمان شما در برابر انواع بیماری های چشمی محافظت کند و سلامت چشم شما را تضمین کند و از بینایی شما محافظت کند. علاوه بر این، ترکیبات غذایی مفید موجود در این ماده گیاهی نقش مهمی در تقویت بینایی دارد.

پاپریکا سرماخوردگی را درمان می کند

وجود ویتامین C فراوان در این پودر گیاهی، مدت سرماخوردگی را کاهش می دهد و علائم ناشی از آن را کاهش می دهد.کپسایسین موجود در پاپریکا با خواص ضد باکتریایی و ضد عفونی کنندگی خود، نقش مهمی در تحریک سیستم ایمنی بدن و تقویت سیستم دفاعی بدن در برابر عوامل عفونی دارد.منبع: سایت خوی

مطلب پیشنهادی

فواید گوشت مرغ

اگر بخواهیم گوشت مرغ را در 1 کلام شرح دهیم، “همه کاره بودن” توضیح مناسبی …