خواص و نحوه مصرف کاهوی رادیکیو

مزه کاهو رادیکیو, ارزش غذایی رادیکیو, روش مصرف رادیکیو کاسنی چیست، فواید کاسنی برای سلامتی و نحوه مصرف آن
کاسنی یا رادیکیو ایتالیایی بسیار شبیه به کلم قرمز است، این سبزی برگ تیره سرشار از اسید فولیک، مس، روی و ویتامین K است و یکی از سبزیجات مهم در رژیم غذایی مدیترانه ای و غذاهای ایتالیایی در نظر گرفته شده است. رادیکیو یا کاسنی ایتالیایی، رادیکیویی برگ‌دار با برگ‌های قرمز متمایل به ارغوانی و رگبرگ‌های سفید است که دارای سر فشرده و گرد است و به دلیل رنگ مشابه، می‌توان آن را با کلم قرمز اشتباه گرفت. رادیوکی هم به شکل گرد و هم به شکل کشیده مانند کاهو دیده می شود. رادیکیو یکی از مهمترین سبزیجات در رژیم غذایی مدیترانه ای است و دارای خواص آنتی اکسیدانی و ضد انگلی است و به بهبود سلامت قلب، استخوان های قوی، سلامت دستگاه گوارش و کاهش قند خون کمک می کند. بیشتر تولید کاسنی در منطقه مدیترانه انجام می شود، اما در حال حاضر به صورت تجاری در کالیفرنیا کشت می شود. کاسنی در خانواده قاصدک ها و انواع کاسنی مانند اندیو بلژیکی و از خانواده کاسنی است.سبزی رادیکیو از نظر رنگ شبیه کلم بنفش است اما از نظر شکل و طول برگ شباهت زیادی به کاهو دارد و به همین دلیل به آن کاهو رادیکیو نیز می گویند.طعم کاهو رادیکیو رادیچیو تلخ و تند است و طعم قوی آن جایگاه ویژه ای را در غذاهای ایتالیایی به ارمغان آورده است. تلخی کاهو رادیچیو پس از پخت بسیار کاهش می یابد.  راهنمای خرید رادیکیو, رادیکیو, کاهو رادیکیو ارزش غذایی و خواص کاسنی کاسنی مانند اکثر سبزیجات برگ دار، کالری بسیار کمی دارد، اما دارای مواد معدنی و ویتامین های زیادی است. این سبزی با برگ سبز تیره سرشار از اسید فولیک، مس، منگنز، ویتامین های E، B6 و C است. سبزی رادیکیو سرشار از ویتامین K است، ویتامین K موجود در یک فنجان رادیچیو بیش از نیاز روزانه است. در مقایسه با کلم قرمز خام، ریز مغذی‌های کمتری دارد، اما روی و مس آن تقریباً دو برابر کلم قرمز است. برخی از مواد مغذی موجود در 80 گرم (2 فنجان) رادیکیو خام عبارتند از: 20 کالری، 1.2 گرم پروتئین، 0 گرم چربی، 0 کربوهیدرات، 4 گرم فیبر، 1 گرم روی، حدود 5 درصد مس مورد نیاز، حدود 30 درصد نیاز روزانه ویتامین K حدود 170 درصد نیاز روزانه ویتامین C حدود 7 درصد نیاز روزانه خواص کاسنی رنگ بنفش قرمز کاسنی سبز نشان دهنده میزان بالای آنتی اکسیدان در این گیاه است. .مقدار آنتی اکسیدان در قسمت های قرمز گیاه بسیار بیشتر از قسمت های سفید استرنگ این سبزی به دلیل وجود آنتوسیانین در آن است که برای سلامت روده ها و ترمیم آسیب های سلولی ناشی از استرس اکسیداتیو بسیار قوی و موثر است. از طرفی آنتی اکسیدان های موجود در رادیکیو به خصوص اگر ارگانیک باشد در مبارزه با سلول های سرطانی کبد بسیار مفید است. این گیاه مفید به طور سنتی برای بهبود زخم، درمان اسهال، سلامت قلب و کنترل قند خون استفاده می شود. کاهش بیماری های قلبی رادیکورادیکیو حاوی آنتی اکسیدان هایی است که خطر ابتلا به بیماری های قلبی را تا حد زیادی کاهش می دهد. مصرف انواع کاسنی باعث کاهش التهاب در بدن و کاهش آسیب های مغزی و کاهش تجمع پلاک ها در رگ های خونی می شود. نوشیدنی های حاوی عصاره کاسنی فشار خون سیستولیک را کاهش می دهند. پلی فنول کاسنی به نام لوتئولین با فعالیت ضد پلاک باعث بهبود جریان خون و جلوگیری از لخته شدن خون می شود.خواص ضد انگلی ترکیبات کاسنی موجود در کاسنی با عفونت های انگلی مبارزه می کند و به پیشگیری از بیماری های گوارشی انگلی کمک می کند. عصاره کاسنی اثر ضد انگلی به ویژه در عفونت های کرم حلقوی دارد.پیشگیری از پوکی استخوان با کاسنی میزان بالای ویتامین K موجود در کاسنی استحکام استخوان ها را بهبود می بخشد و کلسیم را در آنها ذخیره می کند.کاهش قند خون با رادیکابر بر اساس مطالعات، بزرگسالانی که به مدت 1 ماه هر روز 1.25 فنجان ریشه کاسنی می نوشند، سطح قند خون آنها بسیار کاهش می یابد. از طرفی مصرف منظم و هفتگی سبزیجات رادیچیو در درازمدت قند خون را متعادل می کند. سلامت دستگاه گوارش با فیبر کاسنی موجود در ریشه کاسنی به نام اینولین از سلامت دستگاه گوارش حمایت می کند. مصرف کاسنی به دلیل داشتن محتوای بالای فیبر نامحلول عملکرد دستگاه گوارش را بهبود می بخشد و از یبوست جلوگیری می کند. راهنمای خرید کاسنی مزه کاهو رادیکیو, ارزش غذایی رادیکیو, روش مصرف رادیکیو راهنمای خرید کاسنی رادیچیو گیاهی بسیار کمیاب است و فقط در فروشگاه های مواد غذایی خاص به فروش می رسد. در خرید کاسنی باید به تازگی برگ های آن توجه کرد و کاسنی را انتخاب کرد که برگ های آن چروکیده نباشد، رنگ قرمز تازه با رگبرگ های سفید داشته باشد. اگر روی تیغه ها ترک یا کبودی دیدید، آن را نخرید. ماندگاری رادیکیو خام در یخچال در صورت عدم شسته شدن تا 2 هفته در شیشه می باشد.بهترین راه برای نگهداری رادیچیو این است که بعد از خرید برگ های بیرونی آن را جدا کنید و مراقب باشید که با دست به برگ های داخلی دست نزنید و آنها را آلوده نکنید.سپس رادیچیو را در یک کیسه پلاستیکی تمیز در یخچال قرار دهید. کاهو رادیکیو, گیاه کاسنی, خواص کاسنی روش مصرف کاسنی نحوه استفاده از کاسنی رادیچیو بنفش طعم تلخی دارد که پس از تفت دادن و تفت دادن کمی شیرین می شود قبل از مصرف، برگ های بیرونی کاسنی را که با محیط و آلودگی در تماس بوده اند جدا کرده و با آب سرد بشویید. تراکم برگ های رادیکیو از نفوذ آلودگی به آن ها جلوگیری می کند، بنابراین برگ های داخلی رادیکیو تمیز هستند و نیازی به شستشو ندارند و می توانید بدون نگرانی از آن ها به صورت خام برای تهیه انواع سالاد یا غذا با دارچین استفاده کنید. از برگ های بیرونی رادیچیو فقط برای سوپ و سایر غذاهایی که روی آتش پخته می شوند استفاده کنید. از جمله ریزوتو و پاستا، یا کبابی و بخارپز، یا برشته شده و در پیتزا استفاده می شود. اگر از مواد ترش و شیرین با رادیکیو استفاده کنید، تلخی آن طعم آن را کاهش می دهد. .
بیشتر بخوانید:  خواص طالبی و گرمک

مطلب پیشنهادی

فواید گوشت مرغ

اگر بخواهیم گوشت مرغ را در 1 کلام شرح دهیم، “همه کاره بودن” توضیح مناسبی …