خواص و موارد مصرف کمبزه

ترشی کمبزه, بورانی کمبزه, خواص کمبزه برای معده
طرز تهیه بورانی کامبوزه
کامبوزه یا کلاک به میوه رسیده و نارس خربزه، طالبی، گرامک، تیل و … گفته می شود که دارای بافت ترد و صاف و طعمی بین خربزه و خیار است. کامبزه، کامبوزه، کامبیزه یا کلک که در زبان ترکی آذربایجانی به خیرچه معروف است. کامبزه از خانواده کدو است و به آن میوه رسیده و نارس خربزه، خربزه و خربزه می گویند. ظاهر آن می تواند گرد یا کشیده باشد و به رنگ سبز تیره تا نقره ای است و بافتی گوشتی، ترد و لطیف دارد. و مزه آن ملایم و شبیه خیار است زمان چیدن کومبوزه بهار و تابستان است.  دلمه کمبزه, خواص کمبزه, کمبزه چیست خواص کامبزه خواص کامبزه خواص کامبزه شباهت زیادی به میوه رسیده آن دارد. مزاج کامبزه سرد و خشک است. هر 100 گرم کومبزه حدود 30 کالری دارد. کمبزه ارزش غذایی بالایی دارد و سرشار از ویتامین های گروه B، ویتامین A، ویتامین C و مواد معدنی مختلف از جمله روی، مس و پتاسیم است. مصرف متعادل کامبزه در دوران بارداری می تواند جنین را زیبا کند اما زیاده روی در مصرف آن منجر به اسهال می شود.بورانی کمبزه, خواص کمبزه برای معده, کمبزه در دوران شیردهی موارد مصرف و خواص کامباز مصرف کامباز برای بیماران دیابتی باید به مقدار بسیار کم و زیر نظر پزشک باشد.در صورت سرماخوردگی استفاده از کمبزه توصیه نمی شود. 90 درصد حجم شیر مادر را آب تشکیل می دهد و کامبیز یکی از منابع کافی برای تامین آب مورد نیاز مادران شیرده است. کمبزه باید به عنوان میان وعده مصرف شود و اگر قبل یا بعد از غذا مصرف شود، ممکن است با مشکلات گوارشی مواجه شوید. گرفتن Kembeze همراه با As Lam مجاز نیست. برای افرادی که معده ضعیفی دارند، مصرف کمبازه می تواند منجر به اسهال و افزایش خلط شود. کامبزه بورانی مواد لازم برای بورانی کامبزه کلک یا کامبزه، چند عدد گوجه فرنگی خرد شده یا مینیاتوری، یک عدد برنج، 1/4 پیمانه سیر رنده شده، 2 عدد گوجه فرنگی، 1 قاشق چایخوری قوپیاز داغ، عسل، ترد و رنگارنگ به میزان لازم، نمک و فلفل به مقدار لازم، آب مرغ یا گوشت گاو برای سوپ و سوپ، به مقدار لازم ماست تازه و مقداری پودر گل محمدی برای غذا به میزان لازم، طرز تهیه بورانی کامبزه بورانی کامبزه. گیاهی سنتی از استان آذربایجان که عمدتاً در مراغه تهیه می شود. کلم ها را بشویید و پوست بگیرید و خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید. سپس گوشت یا مرغ را با آب گوشت به همراه پیاز داغ و برنج خیس کرده بپزید.در پایان پخت، رب گوجه فرنگی را اضافه کنید، نمک و فلفل را اضافه کنید و بگذارید بماند و آبکش شود.هنگام سرو بورانی را با ماست و پودر گلاب تزئین کنید. گل سرخ گرمای سرد کامبزه را خنثی می کند. این غذا را با نان تازه بخورید. در صورت تمایل می توانید برنج را از روی بورانی جدا کنید و برای غلیظ شدن بورانی 2 قاشق غذاخوری آرد همه منظوره به مواد اضافه کنید. یا مقداری بلغور خیس شده اضافه کنید. در صورت تمایل می توانید سیب زمینی سرخ شده را به بورانی اضافه کنید. این غذا را می توانید با کوفته قلقلی سرو کنید. کمبزه چیست, کمبوزه, موارد مصرف کمبزه ترشی کمبزه در آذربایجان نوعی خیار به نام کلک یا گیره یا خیارچه یا خیرچه به شکل گرد یا بیضی است که برای خوردن، بورانی و ترشی و آش استفاده می شود که به شامما نیز معروف است. کامبزه را همراه با نمک و فلفل و ادویه ترشی یا با سبزیجات معطر ترشی می کنند. .
بیشتر بخوانید:  برترین روش پخت بوقلمون

مطلب پیشنهادی

فواید گوشت مرغ

اگر بخواهیم گوشت مرغ را در 1 کلام شرح دهیم، “همه کاره بودن” توضیح مناسبی …