خواص و طرز تهیه ادویه زعتر

طرز تهیه ادویه زعتر, روش های استفاده ادویه زعتر, طرز تهیه ادویه زعتر در خانه ادویه زعتر چیست؟ از زعتر و کاربرد آن در غذا چه می دانید؟ زعتر یک ادویه مخلوط محبوب از خاورمیانه و شمال آفریقا است که ترکیب اصلی آن آویشن کوهی است. زعتر ادویه ای مخلوط از خاورمیانه و شمال آفریقا است که معمولاً مستقیماً روی غذا می پاشند یا با روغن زیتون مخلوط می کنند و روی نان می مالند و به عنوان میان وعده استفاده می کنند. در زبان عربی آویشن کوهی را زعتر می گویند و از آنجایی که ترکیب اصلی این ادویه آویشن کوهی است، به همین نام معروف است. ادویه زعتر ترکیبی از سبزیجات خشک مانند آویشن وحشی و کنجد بوداده است که برای چاشنی غذا و نان، برنج، سالاد، چاشنی کباب، چاشنی سبزیجات آب پز یا نوشیدنی های سنتی استفاده می شود. ادویه زعتر در همه نوع غذاهای عربی استفاده می شود. از آن به عنوان حمص، کبنه، نان پیتا و بابا گانوش استفاده می شود.روش های استفاده ادویه زعتر, طرز تهیه ادویه زعتر در خانه, نحوه استفاده از زعتر خواص و فواید ادویه Zaatar خواص ادویه Zaatar Zaatar حاوی ترکیبات آلی مانند تیمول، اسید گالیک، کارواکرول، کورستین، فلاونوئیدها و مواد معدنی مهم برای سلامت بدن است.تقویت انرژی: پلی فنول ها و فلاونوئیدهای موجود در این ادویه باعث افزایش سطح انرژی در طول روز می شود. کاهش التهاب: خمیر زعتر را می توان به عنوان ضماد برای کاهش التهاب موضعی استفاده کرد و مصرف خوراکی آن به کاهش التهاب داخلی کمک می کند. بهبود کیفیت خواب: ادویه زعتر خاصیت آرامش بخشی دارد و برای کسانی که اختلالات خواب دارند مفید است. پاکسازی مجاری تنفسی: آویشن علاوه بر تقویت سیستم ایمنی به پاکسازی مجاری تنفسی و تسکین سرفه و سرماخوردگی کمک می کند. تسکین بیماری های مزمن: سماق حاوی کورستین است که به عنوان یک آنتی اکسیدان در بدن عمل می کند و با اثرات مخرب رادیکال های آزاد مبارزه می کند.سایر خواص زعتر برای سلامتی عبارتند از: تقویت حافظه، افزایش گردش خون، بهبود سیستم ایمنی، درمان و پیشگیری از سرماخوردگی، حمایت از سلامت پوست، تقویت استخوان ها، کاهش التهاب، بهبود خلق و خو و حافظه خوب، مواد مورد نیاز برای ادویه زعتر، پودر آویشن کوهی، 2 قاشق غذاخوری تخم گشنیز پودر شده، 2 قاشق غذاخوری کنجد تفت داده شده، نصف پیمانه سماق پودر شده، یک چهارم پیمانه پونه کوهی پودر شده، 1 قاشق غذاخوری دستور تهیه ادویه زعتر  زعتر, محصول لبنانی زعتر عربی، مواد تشکیل دهنده ادویه زعتر بسته به کشور و منطقه ای که در آن تولید می شود متفاوت است. مطابق ذائقه مردم آن کشور تهیه می شود.معروف ترین ادویه زعتر نوع لبنانی آن است که ترکیب اصلی آن کنجد بو داده، آویشن وحشی، تخم گشنیز، پودر گردو، آرد نخودچی، مرزنجوش، سماق، پودر زیره، رازیانه و نمک است. ادویه زعتر به 3 روش مختلف مخلوط می شود که هر کدام ماندگاری متفاوتی دارند. روش اول برای تهیه ادویه زعترادو، ادویه ها را با کمی نمک مخلوط کرده و در شیشه دربسته نگهداری کنید و هر بار قبل از مصرف به مقدار لازم از این مواد را بردارید و با روغن زیتون مخلوط کنید. ماندگاری این ادویه به صورت خشک و ترکیبی با نمک حدود 4 سال است. روش دوم برای تهیه ادویه زعتر، مخلوط ادویه را با نمک مخلوط کرده و 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون را در 3 مرحله به مواد اضافه کنید و هر بار ورز دهید تا مواد کاملا مخلوط شوند. ادویه را در یک شیشه در بسته در یخچال نگهداری کنید. ماندگاری ادویه زعتر در این روش 9-12 ماه می باشد روش سوم تهیه ادویه زعتر در این روش فقط ترکیب ادویه و نمک را مخلوط کرده و روی غذا بپاشید.غذاهای عربی زعتر, ادویه زعتر, دستور تهیه ادویه زعتر طرز استفاده از ادویه زعتر طرز استفاده از ادویه زعتر به همراه روغن زیتون روی نان پخش کنید و به عنوان پیش غذا استفاده کنید.در بشقاب چاشنی سالاد، چاشنی کباب، چاشنی سبزیجات، چاشنی کوفته کوچک، نوشیدنی های سنتی و چاشنی ماست.
بیشتر بخوانید:  خواص آرد نخودچی

مطلب پیشنهادی

فواید گوشت مرغ

اگر بخواهیم گوشت مرغ را در 1 کلام شرح دهیم، “همه کاره بودن” توضیح مناسبی …