خواص و روش مصرف سیب زمینی بنفش

خواص سیب زمینی بنفش, سيب زميني بنفش مال کجاست, ارزش غذایی سیب زمینی بنفش سیب زمینی بنفش چیست؟ خواص شگفت انگیز سیب زمینی بنفش
برای سلامتی سیب زمینی بنفش از سیب زمینی های زرد و سفید لذیذتر و متراکم تر است و مقدار زیادی آنتی اکسیدان و آنتوسیانین موجود در آن آن را به یکی از مغذی ترین غذاها تبدیل کرده است. این سیب زمینی یک سوپر قهرمان و یک منبع غذایی کامل است.سیب زمینی بنفش به نام Ali Solanum tuberosum (به انگلیسی: Solanum tuberosum) شناخته می شود و پوست آن بنفش تیره تا سیاه و گوشت داخلی آن بنفش است و پس از پخت از آن باقی می ماند. همان رنگ . بافت سیب زمینی بنفش متراکم تر، مغذی تر و طعم بهتری نسبت به سیب زمینی های معمولی است. شاخص گلیسمی آن پایین است و سرشار از آنتی اکسیدان، آنتوسیانین، نیاسین، تیامین، ویتامین B6، ویتامین C، منگنز، منیزیم، مس، آهن، پتاسیم و فیبر است و رنگ ارغوانی این سیب زمینی به دلیل وجود آنتوسیانین است. روی اوست کاشت سیب زمینی ارغوانی در ایران در استان های آذربایجان غربی و چالدران آغاز شده است.سیب زمینی ارغوانی را عموماً به سیب زمینی بنفش ژاپنی می شناسند، گیاه سیب زمینی بنفش ژاپنی در ایران به فروش می رسد و این گیاه در ژاپن به صورت خشک کاشته می شود و ماندگاری آن ۶ ماه است.غذا با سیب زمینی بنفش, طعم سیب زمینی بنفش, کاهش وزن با سیب زمینی شیرین میزان بالای آنتوسیانین عامل رنگ بنفش است، آیا سیب زمینی ارغوانی تراریخته است؟طبق تحقیقات علمی که در سال 2015 در مجله علمی معتبر PNAS منتشر شد، نشان داد که گیاه سیب زمینی حدود 8000 سال پیش از طریق انتقال از ژن یک باکتری خاک به نام آگروباکتریوم، ماهیت تراریخته داشت و باعث شد که ریشه این گیاه متورم و رشد کند و وارد سبد غذایی انسان شود.در سال های اخیر کشاورزان با جهش های ژنتیکی توانسته اند سیب زمینی ارغوانی تولید کنند. برخلاف تصور عموم، سیب زمینی بنفش اصلاح ژنتیکی نشده و کاملا طبیعی است. سیب زمینی بنفش از کجا می آید اگر می خواهید بدانید سیب زمینی بنفش از کجا می آید باید بگوییم که محققان دانشگاه کلرادو در آمریکا برای اولین بار این سیب زمینی را تولید کردند و سپس یک شرکت اسکاتلندی تصمیم گرفت تولید انبوه آن به گفته Gillian Kinnoch، رئیس توسعه آلبرت بارتلت، این سیب زمینی یک ابرقهرمان و یک منبع غذایی کامل است که از هر سیب زمینی دیگری خوشمزه تر است. گیاهان بنفش دارای مقدار زیادی آنتی اکسیدان قوی برای سلامت بدن هستند.دلیل رنگ ارغوانی سیب زمینی میزان بالای آنتوسیانین موجود در سیب زمینی است، آنتوسیانین ها در شاه توت، زغال اخته، شاه توت و بادمجان نیز یافت می شود.سیب زمینی بنفش, سیب زمینی بنفش روسی, خواص سیب زمینی بنفش فواید دارویی سیب زمینی بنفش فواید سیب زمینی بنفش کاهش قند خون: سیب زمینی بنفش دارای شاخص گلیسمی پایینی در حدود 77 است، در حالی که شاخص گلیسمی سیب زمینی زرد و سفید 81 تا 93 است. بادام زمینی بر سطح قند خون تأثیر می گذارد. این ترکیب می تواند جذب نشاسته را در روده کاهش دهد و تاثیر کمتری بر سطح قند خون بدن داشته باشد. در یک مطالعه حیوانی، مصرف سیب زمینی شیرین باعث افزایش تحمل گلوکز و کاهش سطح قند خون در بیماران دیابتی می شود. سرشار از آنتی اکسیدان: مقدار آنتی اکسیدان موجود در آن 2 تا 3 برابر بیشتر از سیب زمینی معمولی است که باعث کاهش میزان قند خون می شود. اثر رادیکال ها آراد در بدن خطر استرس اکسیداتیو را کاهش می دهد. مقدار بالای آنتوسیانین، ویتامین C، کاروتنوئیدها، سلنیوم، تیروزین و پلی فنول های موجود در آن باعث کاهش کلسترول و تقویت بینایی و کاهش خطر بیماری قلبی، دیابت و سرطان می شود.یک مطالعه کوچک روی 8 نفر نشان داد که مصرف یک وعده حاوی سیب بنفش آسیاب شده سطح آنتی اکسیدان خون و ادرار را افزایش می دهد.مطالعه دیگری در مردانی که به مدت 6 هفته سیب زمینی بنفش خوردند نشان داد که نشانگرهای التهابی و نشانگرهای آسیب DNA در آنها کاهش یافته است.کاهش فشار خون: مقدار بالای پتاسیم و آنتی اکسیدان های موجود در سیب زمینی بنفش باعث بهبود سلامت رگ های خونی، کاهش سفتی رگ های خونی و کاهش فشار خون می شود. مصرف 8-6 عدد سیب زمینی بنفش دو بار در روز در یک مطالعه 4 هفته ای در افراد مبتلا به فشار خون بالا نشان داد که فشار خون سیستولیک و دیاستولیک افراد به ترتیب 3.5 و 4.3 درصد کاهش یافته است. در آن، می تواند مانند داروهای ACE برای کاهش فشار خون، که به عنوان یک مهار کننده آنزیم کبدی آنژیوتانسین شناخته می شود، کار کند. پیشگیری از لخته شدن خون در رگ ها: ترومبوز یا لخته شدن خون در رگ ها یکی از علل مهم مرگ و میر در جهان است، اما وجود اسید کلرژنیک در سیب زمینی ارغوانی از تشکیل لخته خون جلوگیری می کند. در یک مطالعه منتشر شده در مجله سم شناسی مولکولی و بیوشیمی، اسید کلرژینیک از لخته شدن خون در موش ها جلوگیری می کند. پیشگیری از سرطان: سیب زمینی بنفش دارای بالاترین میزان آنتی اکسیدان و حتی بیشتر از سیب زمینی شیرین است، بنابراین مصرف سیب زمینی بنفش می تواند خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ، سرطان سینه و سرطان معده را کاهش دهد.این مطالعه نشان داد که سلول های سرطانی درمان شده با عصاره سیب زمینی بنفش کندتر رشد می کنند و در برخی موارد این عصاره باعث مرگ سلول های سرطانی می شود.سلامت دستگاه گوارش را بهبود می بخشد: فیبر بالای این سیب زمینی برای درمان و پیشگیری از یبوست مفید است. نشاسته مقاوم موجود در سیب زمینی در دستگاه گوارش هضم نمی شود، بلکه توسط باکتری های روده بزرگ تخمیر می شود و به عنوان غذا برای پروبیوتیک های کولون استفاده می شود. بهبود سلامت کبد: آنتی اکسیدان های موجود در این گیاه به بهبود عملکرد کبد و از بین بردن آسیب های ناشی از استرس اکسیداتیو کمک می کند و التهاب مغز را کاهش می دهد: سیب زمینی ارغوانی با تمیز کردن مسیرهای عصبی و جلوگیری از رسوب بتا آمیلوئید، خطر ابتلا به بیماری های عصبی مانند آلزایمر. پارکینسون به همین دلیل انجمن آلزایمر استفاده از سیب زمینی بنفش را برای سالمندان توصیه می کند سیب زمینی بنفش برای بدنسازان و ورزشکاران مقدار بالای فیبر نامحلول موجود در سیب زمینی بنفش و دیر هضم آن می تواند سطح انرژی ورزشکاران و بدنسازان را برای آب و هوای طولانی مدت افزایش دهد. . به علاوه نشاسته سیب زمینی بر خلاف نشاسته برنج باعث بزرگ شدن معده نمی شود و به همین دلیل یکی از غذاهای مورد علاقه ورزشکاران است.کاهش وزن با سیب زمینی شیرین اگر از کالری دریافتی روزانه خود آگاه هستید و بخشی از کالری دریافتی روزانه خود را با سیب زمینی بنفش کمک می کنید، می تواند به کاهش وزن شما کمک کند.محتوای فیبر بالا و هضم آهسته سیب زمینی بنفش باعث می شود سریعتر احساس سیری کنید و مدت طولانی تری سیر بمانید و هوس شما را برای پرخوری کاهش می دهد، بنابراین سیب زمینی بنفش ممکن است یکی از بهترین انتخاب ها برای شما باشد. رژیمی برای کاهش وزن. سیب زمینی بنفش, سیب زمینی بنفش روسی, خواص سیب زمینی بنفش مضرات و عوارض سیب زمینی بنفش مضرات سیب زمینی بنفش میزان نشاسته موجود در سیب زمینی بنفش بسیار زیاد است و مصرف بیش از حد آن بدون در نظر گرفتن کالری روزانه مورد نیاز بدن می تواند منجر به چاقی شود. اگرچه شاخص گلیسمی پایینی دارد، اما مصرف زیاد آن می تواند قند خون را افزایش دهد. مصرف زیاد سیب زمینی بنفش در زنان باردار می تواند منجر به دیابت بارداری شود. محتوای بالای پتاسیم می تواند با داروهای مسدود کننده بتا تداخل ایجاد کند. کاهش وزن با سیب زمینی شیرین, مضرات سیب زمینی بنفش, سیب زمینی بنفش نحوه استفاده از سیب زمینی بنفش نحوه استفاده از سیب زمینی بنفش طعم و طعم این سیب زمینی مشابه سیب زمینی معمولی است اما خوشمزه تر و با خواص، ویتامین ها و مواد مغذی بیشتر. بهتر است سیب زمینی بنفش را با پوست بخورید، پوست این سیب زمینی به تنهایی ویتامین A و ویتامین C مورد نیاز روزانه شما را تامین می کند.می توانید از سیب زمینی بنفش و همچنین سیب زمینی زرد و سفید استفاده کنید.می توانید از سیب زمینی بنفش سرخ شده یا آب پز در انواع سالاد، سوپ، سوپ، خورش یا پوره استفاده کنید. سیب زمینی بنفش سرخ شده به شکل چیپس زیبایی خاص خود را دارد. آنتوسیانین استخراج شده از سیب زمینی بنفش به عنوان یک رنگ طبیعی برای نوشیدنی های مختلف، آب های ویتامین، بستنی ها و ماست ها استفاده می شود. ارزش غذایی سیب زمینی بنفش نصف فنجان سیب زمینی بنفش حاوی مواد مغذی زیر است: مقدار مواد مغذی در هر نصف فنجان مقدار مورد نیاز روزانه کالری 52 کربوهیدرات 12 گرم پروتئین 1.4 گرم چربی 0.1 گرم کل فیبر 1.3 درصد ویتامین C 116.5 درصد پتاسیم 341 میلی گرم (10 درصد کل) ویتامین B60.1 میلی گرم (6 درصد کل) فسفر 45.7 میلی گرم (5 درصد کل) مس 0.1 میلی گرم (5 درصد کل) منگنز 0.1 میلی گرم (5 درصد از کل کل) ) تیامین 0.1 میلی گرم (4٪ از کل) نیاسین 0.9 میلی گرم (4٪ از کل) منیزیم 16.5 میلی گرم (4٪ از کل).
بیشتر بخوانید:  نسکافه چیست؟ + خواص و مضرات

مطلب پیشنهادی

فواید گوشت مرغ

اگر بخواهیم گوشت مرغ را در 1 کلام شرح دهیم، “همه کاره بودن” توضیح مناسبی …