خواص عسل کنار یا عسل سدر

عسل بعدش چیه؟ عسل کنار یا عسل سدر یکی از مغذی ترین عسل هایی است که می توانید بخورید. عسل کنار بهترین گزینه برای تقویت قوای جنسی است.

او در کنار درختی به بلندی نزدیک به 10 متر با برگ های کوچک، قلبی شکل و کشیده با سه رگبرگ برجسته است که گوش هایش به خار تبدیل شده است. میوه کنار غذاست.

درباره خواص عسل کنار, درباره عسل کنار

عسل کنار بهترین گزینه برای تقویت قوای جنسی است

میوه این درخت تخم مرغی شکل و کمی کوچکتر یا به اندازه یک زیتون با طعم دلپذیر شیرین و ترش است. این درخت و میوه آن را در جنوب و غرب ایران کنار می نامند.

و در کتب او را کنار، سدر، سدرا، منبل داوود، سنجد گرجی، نیم، ضال، ببر و شجره النق نامیده اند.

از قدیم الایام، از برگ های زمینی درخت کنار به عنوان پاک کننده مو و بدن استفاده می شده است و هنوز هم در برخی نقاط از آن استفاده می شود.

در روش های طبیعی درمان بیماری ها، خواص عسل در درمان زخم های دستگاه گوارش به ویژه روده و معده تاثیر بسزایی دارد. به غیر از عسل کنار، عسل گون در درمان بسیاری از بیماری ها نیز مفید است.

این نوع عسل طبیعی می تواند مقاومت و ظرفیت دستگاه گوارش را افزایش داده و عملکرد این اندام ها را در بدن بهبود بخشد.

قرار دادن این عسل کهربا در برنامه غذایی روزانه می تواند تاثیر زیادی در کاهش کلسترول خون داشته باشد.

همچنین می تواند کمبود ویتامین C در بدن را جبران کند.

بنابراین مصرف این عسل در هنگام ابتلا به آنفولانزا یا سرماخوردگی می تواند مقدار زیادی ویتامین C مورد نیاز بدن را تامین کند.

و از طرفی اشتهای بیمار را تحریک می کند تا بتواند بر بی اشتهایی خود غلبه کند.

خواص عسل کنار یا عسل سدر:

تقویت کننده و محرک قوای جنسی

مقوی برای مغز و اعصاب

بهبود حافظه

انرژی زا و تقویت کننده

تقویت و بهبود ضعف بدن.

پیشگیری و درمان سرطان

بهبود گرفتگی عروق

انگل ها و کرم های روده و معده را از بین می برد

بهبود کمر درد

بهبود و درمان کم خونی.

پروتئین هیدرولیز شده دارد

پماد برای سوختگی

تقویت کننده مو

کاهش حرارت بدن

تب دار

رفع تشنگی

درمان آبله

بهبود سرخجه

تسریع در رشد کودکان.

ترکیبات عسل را جدا کنید

انواع ویتامین های گروه B شامل B1، B2، B3، B5، B6، B12 و ویتامین C، سرشار از آنتی اکسیدان های طبیعی و همچنین مواد معدنی ضروری مانند آهن، روی، سلنیوم، کلسیم، فسفر، منیزیم و غیره.

خواص عسل کنار,آشنایی با خواص عسل کنار

عسل کمبود ویتامین C در بدن را جبران می کند

بیشتر بخوانید:  مزیت خوردن میوه ستاره ای کارامبولا

توصیه در مورد عسل به کنار

در طب بوعلی این عسل برای افراد زود مزاج و افرادی که ضعف جنسی و جسمی دارند توصیه می شود. این عسل در بین اعراب محبوبیت خاصی دارد و به آن عسل جنسی نیز می گویند و اخیراً در بسیاری از کشورهای جهان نیز دیده می شود. به عنوان یک تقویت کننده موثر، سریع و طبیعی جنسی استفاده می شود. عسل سدر از دیرباز به عنوان هدیه یا پیشکش برای پادشاهان به عنوان گرو ارسال می شده است.

نقش و نگار فوم عسل در پهلو (سدر) در پهلو

کنار (به انگلیسی: Ziziphus) درختی است بومی جنوب ایران.

برگ های له شده آن را «سدر» می گویند و میوه آن خوراکی است.

زمان جمع آوری عسل همراه:

زمان برداشت برای عکس کناری (یا عسل سدر) از اواخر تابستان تا اواسط پاییز است.

عسل این گیاه بسیار خوش طعم و مزاج سرد است و برای کسانی که مزاج گرم دارند بسیار مفید است.

این عسل در کشورهای حوزه خلیج فارس عسل عربی نامیده می شود و دلیل این امر ارزش غذایی بالای این عسل است.

خواص عسل:

عسل طبیعی سرو قوای جنسی و جسمی را تقویت می کند و بیشتر مردم عسل کنار را با این ویژگی می شناسند.

در صورتی که این عسل خالص باشد و با سایر عسل ها مخلوط نشده باشد.

تقویت کننده مو، تقویت کننده اعصاب، دارای پروتئین، ضد کم خونی، ضد کمردرد، بهترین مرهم سوختگی و موثر در درمان انواع سرطان.

عسل این گیاه کف می کند، در بسیاری از نقاط و مناطق از عسل کنار به صورت کف استفاده می شود.

بسیاری معتقدند که عسل نباید کف کند، بنابراین ممکن است عسل مرغوبی نباشد.

این امر باعث ایجاد شک و تردیدهای بسیاری در بین مردم و حتی زنبورداران تولید کننده این عسل شده است.

نقش و نگار فوم عسل کنار آن (سدر)

عسل این گیاه کف می کند، در بسیاری از جاها و مناطق از عسل کنار به صورت کف استفاده می شود و بسیاری معتقدند که عسل نباید کف کند، پس شاید عسل مرغوبی نباشد. این امر باعث ایجاد شک و تردیدهای بسیاری در بین مردم و حتی زنبورداران تولید کننده این عسل شده است.

این عسل بعد از برداشت کف می کند و رنگ روشنی پیدا می کند و بعد از مدتی کف ته نشین می شود و به رنگ عسلی برمی گردد یعنی تیره می شود و بعد از چند ماه تیره می شود و رنگ آن تغییر می کند. از شکر قهوه ای یا عقیق و غیره چه این عسل دوباره مخلوط شود یا نزدیک آتش باشد یا در آب داغ، دوباره کف می کند و کف زمان می برد تا بخوابد.

بیشتر بخوانید:  جلوگیری از وا رفتن فلافل

علت این کف کردن به دلیل خود گیاه است و ربطی به طبیعی بودن یا بی کیفیت بودن عسل تولیدی ندارد. دلیل کف کردن این عسل وجود مقادیر قابل توجهی ساپونین در عسل این گیاه است. بنابراین این عسل ارزش غذایی و مکمل بسیار بالایی دارد. برای توضیحات کاملتر به صفحه مربوط به این گیاه مراجعه کنید.

از خواص کف عسل که بگذریم

کف عسلی این گیاه بسیار خوش طعم و مزاج سرد است و برای کسانی که مزاج گرم دارند بسیار مفید است.

ظاهر :

این عسل پس از برداشت، کف آلود و به رنگ روشن است.

و پس از مدتی زمینه به خواب رفته و به رنگ عسلی خود باز می گردد یعنی تیره می شود.

بعد از چند ماه تیره می شود و به رنگ عقیق یا عقیق در می آید و اگر دوباره این عسل مخلوط شود.

یا اگر در نزدیکی حرارت یا در آب داغ قرار گیرد، دوباره کف می کند.

و کف زمان می برد تا بخوابد، علت این کف زدن به خود گیاه برمی گردد و ربطی به طبیعی بودن یا بی کیفیت بودن عسل تولید شده ندارد.

یکی از گیاهانی است که دارای گروهی از گلیکوزیدهای گیاهی است.

این گلیکوزیدها به عنوان ساپونین شناخته می شوند.

گلیکوزیدهای ساپونین از نظر ساختار شیمیایی به 2 گروه آگلیکون ها و ساپوژنین ها تقسیم می شوند که از هیدرولیز ساپونین یک آگلیکون به دست می آید که به “ساپوژنین” معروف است.

ساپونین به یک آگلیکون چند حلقه ای با یک یا چند زنجیره جانبی قند متصل می شود.

ساپونین های خنثی شناخته شده از استروئیدهایی با زنجیره های جانبی اسپیروسیت به دست می آیند.

ساپونین های اسیدی (ACID) ساختار تری ترپنوئیدی دارند.

این خواص حتی در سفیده تخم مرغ نیز وجود دارد که در صورت مخلوط شدن باعث ایجاد کف می شود.

پس دلیل کف کردن این عسل وجود مقادیر قابل توجهی ساپونین در عسل این گیاه است. بنابراین عسل کنار از ارزش آشپزی و دارویی بسیار بالایی برخوردار است.

ویتامین های عسل کنار, نکاتی در مورد عسل کنار

خوردن عسل به تقویت دستگاه گوارش کمک می کند

خواص درمانی عسل کنار (طبیعت و خواص درمانی)

عسل بسیار خوشمزه است و ارزش غذایی بالایی دارد. این عسل به درمان بسیاری از بیماری ها کمک می کند. عسل خاصیت سردی دارد و مصرف آن به افراد با طبع گرم توصیه می شود.برخی از مهمترین خواص عسل کنار عبارتند از:

بیشتر بخوانید:  انواع چای و خواص آن ها

درمان زخم های دستگاه گوارش به ویژه روده و معده

مصرف عسل به تقویت سیستم گوارش و بهبود عملکرد معده و روده کمک می کند و به درمان زخم معده کمک می کند.

• کاهش کلسترول

یکی از خواص عسل کاهش کلسترول و چربی خون است. این عسل برای پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی مفید است.

• درمان آنفولانزا

عسل کنار مانند سایر انواع عسل به درمان سرماخوردگی و آنفولانزا نیز کمک می کند، همچنین می تواند کمبود ویتامین C در بدن را جبران کند و اشتهای بیمار را تحریک کرده و روند بهبودی را تسریع کند.

• افزایش قدرت جنسی

یکی از خواص شناخته شده عسل تقویت قوای جنسی است. مصرف این عسل به افزایش قوای بدنی، رفع ضعف و تقویت بدن و سیستم ایمنی بدن نیز کمک می کند.

• شل کننده عضلات

استفاده از عسل به نرم شدن و رفع گرفتگی عضلات کمک می کند و خاصیت ضد التهابی دارد که استفاده از آن برای ورزشکاران توصیه می شود.

• عسل به اختلالات گوارشی کمک کرده و آن را بهبود می بخشد

عسل در ترمیم زخم های دستگاه گوارش به ویژه روده و معده تاثیر زیادی دارد و می تواند مقاومت و ظرفیت دستگاه گوارش را افزایش داده و عملکرد این اندام ها را در بدن بهبود بخشد.گنجاندن این عسل کهربایی رنگ در برنامه غذایی روزانه می تواند تاثیر بسزایی در کاهش کلسترول خون داشته باشد.همچنین می تواند کمبود ویتامین C در بدن را جبران کند. بنابراین مصرف این عسل در هنگام ابتلا به آنفولانزا یا سرماخوردگی می تواند مقدار زیادی ویتامین C مورد نیاز بدن را تامین کند و از طرفی اشتهای بیمار را تحریک کند تا بتواند بر بی اشتهایی خود غلبه کند.

• بهبود حافظه

مصرف عسل طبیعی به صورت منظم و روزانه به تقویت حافظه کمک می کند و مصرف آن برای کودکان و دانش آموزان مفید است.

کاهش دمای بدن

کاهش احتقان و کاهش دمای بدن یکی از خواص عسل است. با توجه به اینکه این عسل دارای خاصیت شادابی است، بهترین عسل برای افراد صفراوی مزاج می باشد.

• درمان کم خونی

خوردن عسل یک داروی طبیعی برای پیشگیری و درمان کم خونی است.

• بهبود زخم های سطحی

مشابه خواص عسل آویشن، استفاده موضعی از عسل کنار نیز به بهبود زخم ها و سوختگی های سطحی کمک می کند و خاصیت آنتی بیوتیکی و ضد عفونی کنندگی دارد. منبع: سایت خوی

مطلب پیشنهادی

فواید گوشت مرغ

اگر بخواهیم گوشت مرغ را در 1 کلام شرح دهیم، “همه کاره بودن” توضیح مناسبی …