خواص آروگولا

خاصیت آروگولا, آشنایی با خواص آروگولا آروگولا یکی از سبزیجات چلیپایی و چلیپایی است.
فواید آروگولا شبانک برای بدن آروگولا حاوی پروتئین، چربی، ویتامین K، کلسیم، ویتامین C و همچنین حاوی مقداری آهن، اسید فولیک، منیزیم، پتاسیم و پروویتامین A است. دانستن خواص آرگولا، خوردن انواع میوه ها و سبزیجات خطر ابتلا به بسیاری از بیماری ها را کاهش می دهد. مقادیر بالای آنتی اکسیدان، فیبر و مواد شیمیایی.تحقیقات به طور خاص بر روی آروگولا و سایر سبزیجات چلیپایی (سبزیج چلیپایی که اخیراً به دلیل خواص ضد سرطانی ظاهری آن مورد توجه قرار گرفته است) گروه بزرگی از گیاهان هستند که متنوع و دارای طعم های منحصر به فرد و قوی هستند که به آنها نام چلیپایی داده است. . به این دلیل که گل های این گیاهان متقاطع مانند سبزیجات چلیپایی هستند عبارتند از: آروگولا، بوک چوی یا کلم چینی، کلم بروکلی، کلم یا کلم بروکسل، کلم، گل کلم، تربچه و شلغم که همگی دارای فواید زیر هستند. از فواید آرگولا می توان به محافظت از قلب، کمک به کنترل وزن، سلامت چشم، کاهش خطر ابتلا به سرطان، کمک به هضم غذا و کنترل فشار خون کمک به پیشگیری از دیابت کمک به تامین ویتامین و کلسیم برای استخوان های سالم برای پوست شما کمک می کند. عملکرد ورزشی به عنوان یک سم زدایی عالی عمل می کند به کاهش التهاب در بدن کمک می کند و می تواند عملکرد شناختی را بهبود بخشد.• خطر سرطان را کاهش می دهد در حالی که یک رژیم غذایی سالم سرشار از سبزیجات خطر ابتلا به سرطان را در افراد کاهش می دهد، مطالعات نشان داده است که گروه های خاصی از سبزیجات ممکن است فواید ضد سرطانی خاصی داشته باشند.سبزیجات چلیپایی منبع گلوکوزینولات ها هستند که موادی حاوی گوگرد هستند. . گلوکوزینولات ها مسئول طعم تلخ گیاهان و قدرت ضد سرطانی آنها هستند. بدن گلوکوزینولات ها را به طیف وسیعی از ترکیبات مفید از جمله سولفورافان تجزیه می کند.محققان دریافته اند که غذاهای حاوی سولفورافان می تواند بخش مهمی از درمان سرطان در آینده باشد. رژیم های غذایی حاوی سبزیجات چلیپایی با کاهش خطر ابتلا به سرطان سینه گزارش شده است. سرطان، سرطان روده بزرگ، سرطان ریه، سرطان پروستات و غیره. با این حال، تحقیقات محدود است و دانشمندان قبل از تأیید این مزایا به شواهد با کیفیت بالا نیاز دارند. سبزیجات چلیپایی شناخته شده معمولاً شامل کلم بروکلی، گل کلم، کلم پیچ، کلم، کلم بروکسل، کلم سبز، و سبزی شلغم هستند. گونه های کمتر شناخته شده شامل آرگولا، بوک چوی و شاهی آبی هستند.آروگولا خواص آروگولا,فواید آروگولا حاوی کلسیم و ویتامین K • پیشگیری از پوکی استخوان آروگولا حاوی چندین ماده مغذی کلیدی است و برای سلامت استخوان، تشکیل استخوان و جذب و دفع کلسیم از بدن مفید است.آروگولا حاوی کلسیم و ویتامین K است که سلامت استخوان ها را بهبود می بخشد و همچنین به رفع نیاز روزانه کلسیم کمک می کند.درمان دیابت چندین مطالعه نشان داده است که مصرف سبزیجات می تواند خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را کاهش دهد. سبزیجات برگ سبز بسیار مفید هستند مطالعه لوله آزمایشی نشان داد که عصاره آروگولا دارای اثرات ضد دیابتی بر روی سلول های عضلانی اسکلتی موش است. آنها این کار را با تحریک جذب گلوکز به سلول ها انجام می دهند.علاوه بر این، آروگولا و سایر سبزیجات چلیپایی منبع خوبی از فیبر هستند که به تنظیم گلوکز خون کمک می کند و ممکن است مقاومت به انسولین را کاهش دهد. غذاهای پر فیبر باعث می شوند افراد برای مدت طولانی تری احساس سیری کنند، به این معنی که می توانند به مبارزه با پرخوری و کاهش اشتها کمک کنند. سلامت قلب خوردن سبزیجات، به ویژه سبزیجات چلیپایی، اثرات محافظتی بر قلب دارد. طبق گزارش ها، رژیم های غذایی سرشار از سبزیجات چلیپایی، سالاد و سبز سبزیجات برگ دار با کاهش خطر بیماری های قلبی عروقی مرتبط هستند.علاوه بر این، یک مطالعه منتشر شده دیگر نشان داد که مصرف یک رژیم غذایی غنی از سبزیجات چلیپایی می تواند آترواسکلروز را در زنان مسن کاهش دهد.آترواسکلروز یک بیماری شایع است که در آن پلاک ها در رگ ها ایجاد می شود و خطر ابتلا به مشکلات قلبی عروقی را در افراد افزایش می دهد. اثرات محافظتی این سبزیجات بر قلب ممکن است به دلیل غلظت بالای ترکیبات گیاهی مفید از جمله پلی فنول ها و ترکیبات گوگردی در بدن باشد. . آروگولا خواص داورئی آروگولا, درباره ی آروگولا سلامت قلب را بهبود می بخشد آروگولا ممکن است به مدیریت وزن کمک کند افرادی که مقدار زیادی روگولا می خورند بیشتر احتمال دارد وزن خود را ثابت نگه دارند و احتمال افزایش وزن کمتری دارند. آیا می دانید چگونه؟ دلیل این امر این است که آروگولا یک سبزی کم کالری است و مهمتر از آن، فیبر و کربوهیدرات کمی دارد (فقط 3.7 گرم)، بنابراین نگران افزایش وزن نباشید. به طور خلاصه باید از این گیاه به طور منظم در سالاد و وعده های غذایی خود استفاده کنید.سلامت چشم حاوی لوتئین و زآگزانتین است. این دو ماده مغذی از چشم ها در برابر نور قوی و اشعه ماوراء بنفش محافظت می کنند و در نتیجه از اختلالات بینایی جلوگیری می کنند.همه این مواد مغذی از بینایی محافظت می کنند و در برابر دژنراسیون ماکولای وابسته به سن و دید در شب محافظت می کنند.یکی دیگر از مواد مغذی مهم که نباید از آن غافل شویم، اسیدهای چرب امگا 3 هستندآروگولا حاوی 170 میلی گرم امگا 3 در هر 100 گرم است. امگا 3 به عنوان یک آنتی اکسیدان عمل می کند و خطر ابتلا به آب مروارید را کاهش می دهد • مصرف بیشتر آهن، اسید فولیک، کلسیم، پروتئین، ویتامین ها، منیزیم و روی برای زنان باردار مفید است. تمام این مواد مغذی را می توان با مصرف مقدار مناسب آرگولا به دست آورد. در واقع، آروگولا حاوی حدود 97 میکروگرم فولات است. آروگولا در اوایل بارداری برای رشد جنین مفید است و ممکن است از نقص لوله عصبی در نوزادان جلوگیری کند. شناخت خواص آروگولا,بهترین خواص آروگولا کمک به هضم غذا یکی از فواید آروگولا است • به هضم غذا کمک می کند اگر دچار سوء هاضمه هستید، مایع و فیبر آرگولا به شما کمک می کند. آرگولا حاوی 91.71 گرم مایع و 1.6 گرم فیبر است. محتوای فیبر آن زیاد است و برای پوشش روده ها، به ویژه روده بزرگ و سایر اندام های گوارشی مفید است. علاوه بر این، غذاهای غنی از فیبر می توانند خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ، کولیت اولسراتیو و دیورتیکولیت را کاهش دهند.آروگولا به دلیل قلیایی بودن pH بهینه بدن را بازیابی می کند.مطالعات نشان می دهد که pH مطلوب برای سیستم گوارش ما حیاتی است• کمک به کاهش و کنترل فشار خون فواید آرگولا برای قلب به کاهش کلسترول، تری گلیسیرید و دیابت ختم نمی شود. آنها همچنین فشار خون را کاهش می دهند که یک عامل خطر اصلی برای بیماری های قلبی است. آروگولا حاوی مقدار زیادی کلسیم و منیزیم است. مواد معدنی ضروری رگ های خونی را گشاد می کنند و سطح فشار خون را سالم نگه می دارند. علاوه بر این، مقدار قابل توجهی پتاسیم دارد که می تواند به کاهش خطر فشار خون بالا کمک کند. آروگولا برای پوست مفید، سابقه طولانی در درمان و پیشگیری از بیماری های پوستی مانند اگزما، خشکی پوست و آکنه دارد. افزودن برگ و روغن دانه به رژیم غذایی می تواند از پوست در برابر اشعه ماوراء بنفش و اثرات آن محافظت کند. دلیل این امر این است که آروگولا مملو از ترکیبات آنتی اکسیدانی و ضد التهابی است و همچنین گفته می شود که انعطاف پذیری و قابلیت ارتجاعی سلول ها را افزایش می دهد. اگر به طور منظم مصرف شود، می توانید از مزایای ضد پیری آن نیز بهره مند شوید.آشنایی با خواص آروگولا, فایده های آروگولا از خواص آرگولا می توان به افزایش امید به زندگی اشاره کرد، می تواند سال ها به عمر شما بیافزاید، سبزیجات نه تنها به بهتر زیستن کمک می کنند بلکه می توانند چند سال دیگر نیز به زندگی شما اضافه کنند.مطالعات علمی اخیر نشان داده است که خوردن غذاهای غنی از فیبر می تواند مرگ و میر را بین 17 تا 19 درصد کاهش دهد. زیرا حاوی مقدار زیادی از مواد مغذی افزایش دهنده طول عمر مانند ویتامین C، امگا 3 و آنتی اکسیدان ها است. خوردن آرگولا یکی از خوشمزه ترین و سالم ترین راه ها برای افزایش طول عمر است. عملکرد ورزشی را افزایش می دهد. آرگولا همراه با ویتامین ها، فیبر و آنتی اکسیدان ها منبع خوبی از نیترات است که بدن ما از آن برای کاهش جریان اکسیژن از لگن به عضلات استفاده می کند.تحقیقات نشان می دهد که افزایش مصرف نیترات ممکن است عملکرد بالا را در طول تمرینات با مقاومت بالا تسهیل کند. . علاوه بر این، ویتامین K موجود در آرگولا برای آسیب استخوان یا رشد غضروف مفید است. به همین دلیل روگولا برای ورزشکاران بسیار توصیه می شود، حتی برخی از دانشمندان معتقدند مصرف نیترات ها می تواند زندگی بیماران مبتلا به بیماری های قلبی عروقی یا مشکلات تنفسی مانند آسم را بهبود بخشد. آن را به عنوان سالاد بخورید یا به شیک های پروتئینی اضافه کنید تا از تمام فواید آن بهره مند شوید.آروگولا سم زدایی عالی است به لطف ویتامین C، کلروفیل و آنتی اکسیدان ها، آروگولا می تواند سموم را از بدن شما دفع کند.آروگولا از نظر کلروفیل بسیار غنی است و می تواند از آسیب سلولی و آسیب کبدی ناشی از آفلاتوکسین، یک ماده سرطان زا، جلوگیری کند. علاوه بر این، فلزات سنگین، مواد شیمیایی خشن و آفت کش هایی که از طریق غذا وارد سیستم شما می شوند را خنثی می کند.مواد مغذی موجود در آروگولا نیز نقش اساسی در تنظیم آنزیم هایی دارد که رادیکال های آزاد را از بین می برند. آیا این نتیجه است؟ کبدی سالم و بدنی عاری از بیماری. اثرات قلیایی و سم زدایی آرگولا همچنین از بدن در برابر سرطان، پیری و بیماری های قلبی محافظت می کند. فواید آروگولا,خاصیت آروگولا آروگولا را می توان به صورت خام یا پخته مصرف کرد • کمک به کاهش التهاب در بدن آروگولا یک گیاه ضد التهابی عالی است. قدرت ضد التهابی آروگولا از ایندول-3-کاربینول و اروسین (یک ایزوتیوسیانات) ناشی می شود. مطالعات حیوانی اثر مهاری اروین را بر سیتوکین ها و آنزیم های پیش التهابی نشان داد. با مهار آنزیم ها و واسطه های التهابی، درد مرتبط با بیماری های التهابی را کاهش می دهد.امگا 3 موجود در آرگولا همچنین به کاهش سیگنال های درد ارسال شده به مغز کمک می کند.• آروگولا ممکن است آلزایمر را درمان کند با افزایش سن، توانایی های شناختی ما شروع به کاهش می کند و به تدریج ناپدید می شود.مطالعات نشان می دهد که مصرف منظم 800 میکروگرم فولات می تواند آلزایمر را در افراد مسن کاهش دهد و آرگولا به راحتی می تواند این کار را انجام دهد. سبزی های برگ دار دیگر را می توان در انواع غذاها، اسموتی ها و ساندویچ ها استفاده کرد. می توانید بعد از تمیز کردن و شستن آن ها را چند روز در یخچال نگهداری کنید. .
بیشتر بخوانید:  خواص چای سفید

مطلب پیشنهادی

فواید گوشت مرغ

اگر بخواهیم گوشت مرغ را در 1 کلام شرح دهیم، “همه کاره بودن” توضیح مناسبی …