تخم مرغ بومی و خواص آن

تخم مرغ محلی, خاصیت زرده تخم مرغ محلی, زرده تخم مرغ محلی تفاوت بین تخم مرغ محلی و تخم مرغ ماشینی چیست؟تخم مرغ بومی یا تخم مرغ محلی به تخم هایی اطلاق می شود که توسط مرغ های اهلی یا مرغ هایی که در مزرعه و در فضای باز به طور طبیعی بدون استفاده از هورمون های زنده و آنتی بیوتیک ها پرورش می یابند، تولید می شوند. تخم‌ها یا تخم‌های محلی تخم‌هایی هستند که توسط جوجه‌های محلی یا مرغ‌های اهلی گذاشته می‌شوند. مرغ محلی در یک محیط روستایی یا خانگی زندگی می کند و از فضای باز، نور خورشید و انواع غذاها لذت می برد، وقتی هوا تاریک می شود به خواب می رود و با طلوع خورشید بیدار می شود. تخم‌های صنعتی یا ماشینی، تخم‌های مزرعه‌ای هستند که در سوله‌های طیور به دور از نور خورشید زندگی می‌کنند و با خوراک‌های مخصوصی تغذیه می‌شوند که به مرغ‌ها کمک می‌کند تا هر روز تخم‌گذاری کنند. مرغداری ها همیشه چراغ را در سوله ها روشن می گذارند تا مرغ ها مدام بیدار بمانند. بیداری مداوم بیش از 45 روز باعث تولید اسید لاکتیک در بدن جوجه ها می شود که برای سلامت حیوان و انسان مضر است. هر مرغ می تواند بعد از 19-20 هفته تخم بگذارد.سالانه 250 تا 300 تخم می گذارد و برای تکمیل یک تخم 24 تا 26 ساعت طول می کشد.مهمترین تفاوت تخم مرغ محلی با تخم مرغ صنعتی در روش پرورش آنهاست، امروزه در اکثر کشورها مزارع مرغ و تخم مرغ ارگانیک بسیار بزرگی وجود دارد که با روش های غیر صنعتی و در فضای باز جوجه ها را پرورش می دهند. تمام شب را بیدار بمانید و سعی کنید تخم مرغ را به صورت ارگانیک، بدون هورمون و داروهای شیمیایی و با رشد طبیعی تولید کنید. رنگ تخم به نژاد مرغ بستگی دارد و ربطی به نوع پرورش مرغ تخمگذار ندارد. وقتی برای خرید تخم مرغ بومی یا محلی می روید، نباید به رنگ آنها اهمیت دهید، بلکه به نوع پرورش مرغ و ارگانیک بودن تخم مرغ اهمیت دهید. اگر قرار است برای تخم مرغ محلی پول بیشتری بپردازید، باید توجه داشته باشید که محصول نهایی باید ارگانیک باشد. مرغ در چه محیطی رشد کرده و تخم گذاری کرده است؟ آیا در محیط داخلی صنعتی زندگی می کنید یا در محیط روستایی، خانه و مزرعه زندگی می کنید و آیا سالم و بدون هورمون و آنتی بیوتیک هستید؟خواص تخم مرغ بومی, تخم مرغ بومی زن باردار, تخم مرغ بومی تفاوت بین تخم مرغ محلی و تخم مرغ ماشینی، تفاوت تخم مرغ محلی با تخم مرغ ماشینی، از آنجایی که جوجه های محلی رژیم غذایی طبیعی و متنوع تری دارند، تخم های محلی معمولا طعم بهتر و غنی تری دارند، اما از نظر تغذیه ای با تخم مرغ متفاوت هستند. ارزش. او ماشین ندارد.معمولاً در جوجه های محلی از آنتی بیوتیک ها و هورمون ها استفاده نمی شود و از این نظر احتمال وجود این مواد در تخم های محلی کمتر از تخم مرغ های صنعتی است. تخم‌مرغ‌های محلی اغلب با فضولات مرغ آلوده می‌شوند که احتمال انتقال سالمونلا را افزایش می‌دهد، بنابراین حتماً دستکش بپوشید و تخم‌ها را با مایع ظرفشویی بشویید تا کاملاً تمیز شوند. تخم‌مرغ‌های صنعتی تاریخ تولید دارند، اما تخم‌مرغ‌های محلی تاریخ تولید ندارند و احتمال هدر رفتن یا فاسد شدن آنها بیشتر است. ارزش غذایی تخم مرغ بومی, تفاوت رنگ پوست تخم مرغ محلی و ماشینی, خواص تخم مرغ محلی علت تفاوت رنگ پوست تخم مرغ بومی و تخم مرغ ماشینی، تفاوت رنگ پوست تخم مرغ محلی و ماشینی، رنگ پوست تخم مرغ یا رنگ زرده تخم مرغ ربطی به کیفیت ندارد. یا خواص تخم مرغ و ارزش غذایی آن و صرفاً یک ویژگی ژنتیکی است تفاوت رنگ پوست تخم مرغ به نژاد مرغ بستگی دارد و ربطی به محل تولید مرغ یا صنعتی یا سنتی ندارد. نگهداری می شود.از آن به بعد مرغ های تخمگذار که به صورت صنعتی پرورش می یابند همگی از یک نژاد با پرهای کاملا سفید و تاج صورتی هستند و رنگ تخم آنها سفید و زرده آنها روشن تر از تخم های محلی است.اکثر جوجه هایی که در خانه ها، شهرک ها و مزارع پرورش می یابند، جوجه های رنگی هستند که پرهای آنها رنگ های متنوعی دارد، رنگ پوسته تخم آنها تیره تر و زرده تخم مرغ آنها زردتر است. از آنجایی که مرغ‌های رنگی بزرگ‌تر از مرغ‌های سفید هستند و غذای بیشتری مصرف می‌کنند و تخم‌گذاری کمتری دارند، تخم‌های آن‌ها حتی اگر به صورت صنعتی و در مرغداری‌ها پرورش داده شوند، گران‌تر هستند. بنابراین اگر خانواده ای در روستا مرغ های سفید را با مرغ های رنگی نگه دارند و به آنها غذا بدهند، تخم مرغ های سفید و تیره ای که می فروشند خواص یکسانی دارند، اما طعم و مزه تخم مرغ و رنگ زرده. بسته به نژاد مرغ متفاوت است. تفاوت رنگ پوست تخم مرغ محلی و ماشینی, خواص تخم مرغ محلی, خواص تخم مرغ بومی دلیل رنگارنگی بیشتر زرده تخم مرغ محلی. .یکی دیگر از عواملی که می تواند روی رنگ زرده تخم مرغ تاثیر بگذارد، خوراک مرغ است، به عنوان مثال، اگر مرغ مقدار زیادی سبزیجات و یونجه بخورد، هاله سبز رنگ در زرده خام تخم مرغ دیده می شود.اگر به جوجه ها ذرت بیشتری داده شود، رنگ زرده نارنجی بیشتر می شود و اگر به جوجه ها گندم و جو بیشتر داده شود، رنگ زرده کمی روشن تر از قبل می شود. چون معمولاً در روستاها به جوجه ها غذای اضافی، میوه، سبزی و پس مانده داده می شود، حتی در مواردی استخوان های باقی مانده را پس از پختن می خورند و به خوراک مرغ اضافه می کنند، خوراک مرغ بسیار زیاد است و زرده خوش رنگ تری دارد. در برخی موارد از رنگدانه های مصنوعی در خوراک مرغ استفاده می شود تا زرده تخم مرغ نارنجی و مشتری پسندتر شود، بنابراین رنگارنگ بودن زرده تخم مرغ به معنای مغذی تر بودن آن نیست. اگر از سالم بودن خوراک مرغ محلی مطمئن هستید، می توان گفت که هر چه رنگ زرده نارنجی بیشتر باشد، ویتامین A و آنتی اکسیدان بیشتری دارد. خواص تخم مرغ بومی, تخم مرغ بومی زن باردار, تخم مرغ بومی تنوع رنگ تخم مرغ، آیا تخم مرغ های دو زرده قوی تر هستند؟مهم ترین عامل در تولید تخم مرغ های دو زرده مانند تولد دوقلو در انسان، وراثت است. تخم‌های دو زرده معمولاً در مرغ‌های تازه تخم‌گذاری شده یا مرغ‌های پیر دیده می‌شوند.تخم مرغ های دو زرده بزرگتر از تخم مرغ های معمولی هستند و کالری و مواد مغذی بیشتری دارند زیرا دو زرده دارند. .
بیشتر بخوانید:  خواص سبوس گندم

مطلب پیشنهادی

فواید گوشت مرغ

اگر بخواهیم گوشت مرغ را در 1 کلام شرح دهیم، “همه کاره بودن” توضیح مناسبی …