انواع غذاهای سنتی ارمنستان

غذاهای سنتی ارمنستان, غذاهای ارمنستان, غذاهای معروف ارمنستان کدامند غذاهای سنتی ارمنستان غذاهای سنتی ارمنستان چیست همانطور که می دانید بهترین غذاهای محلی در هر شهر و منطقه ای را می توان از دستان مردم محلی آنجا دید. غذاهای محلی ارمنستان شهرت و تنوع زیادی دارد، بنابراین بسیاری از گردشگران دوست دارند این غذاها را امتحان کنند. در زیر تصمیم گرفتیم شما را با نام و روش پخت غذاهای محلی ارمنی آشنا کنیم، مهدلمه یک غذای خوشمزه است که با برگ مو پر شده با برنج و گوشت تهیه می شود. بیشتر مردم خاورمیانه و دریای مدیترانه این غذا را می شناسند. دلمه ارمنی طعم فوق العاده ای دارد. البته طعم این دلمه متفاوت خواهد بود. چون کمی تند و تند است. غذاهای سنتی ارمنستان, غذاهای ارمنستان, غذاهای محلی ارمنستان Domle ارمنی لولا کباب لولا کباب مواد لازم: برای تهیه این غذا، گوشت گوسفند خام را کبابی می کنند که در تخم مرغ، فلفل قرمز، پوره گوجه فرنگی، برگ نعناع، ​​فلفل سیاه و پیاز خوابانده می شود. طعم لولا کباب: برای طعم بی نظیر کباب با پاشیدن کمی جعفری کامل می شود. این غذای ارمنی را با مقداری برنج بخورید تا طعم واقعی آن را تجربه کنید.غذاهای سنتی ارمنستان, غذاهای ارمنستان,معروفترین غذاهای ارمنستان کباب کلا ارمنی خورواتس به معنای خورواتس کبابی است و اگرچه کباب خورواتس در رتبه دوم این لیست قرار دارد، اما می توان آن را بهترین غذای ارمنی دانست.این غذای بی نظیر شبیه شیشلیک ایرانی است اما طرز پخت آن کمی متفاوت است. برای پخت این غذا از گوشت گاو، خوک و بره و دنده استفاده می شود. باید گفت که خورواتس با گوشت خوک رایج ترین نوع کباب در ارمنستان است. غذاهای سنتی ارمنستان, غذاهای ارمنستان,معروفترین و خوشمزه‌ ترین غذاهای ارمنستان Khorovats Armenstanzhingalhats نوعی نان تخت پخته شده توسط ارامنه است که بسیار لذیذ و لذیذ است و داخل آن با سبزی و سبزیجات تازه خرد شده پر شده است.این نوع نان غذای سنتی ساکنان جمهوری آرتساخ است. خمیر این نان را با استفاده از آرد، نمک و آب به راحتی تهیه می کنند، وقتی خمیر را آماده می کنند و با سبزیجات پر می کنند، روی آهنی به نام ساج می گذارند و روی آتش می گذارند، روی این تکه به آرامی می پزند و یک بار. که کاملا پخته شده با آبجو و دوغ و ماست خورده می شود. غذاهای سنتی ارمنستان, غذاهای ارمنستان, غذاهای معروف ارمنستان کدامند کوفته ارمنی Jingalahats کوفته ارمنی یکی از غذاهای سنتی ارمنستان است که از زمان امپراتوری عثمانی در آشپزخانه های ارمنی طبخ می شد.در تهیه این غذا گوشت گاو را با پیاز، سیر، آرد سوخاری و ادویه ترکیب کرده و در سس گوجه فرنگی مخصوص پخته می شود.نام غذا برگرفته از یک کلمه فارسی به همین مضمون و به معنای توپ گوشت است. غذاهای سنتی ارمنستان, غذاهای ارمنستان, غذاهای معروف ارمنستان کدامند کوفته ارمنی باستورمادر یک وعده غذایی در ارمنستان اغلب با انواع مختلفی از پیش غذاها یا به اصطلاح آنها “مز” شروع می شود که مجموعه ای از بشقاب های کوچک پنیر، سبزیجات و گوشت های چاشنی شده است. باستورما یکی از آن هاست که از گوشت گوساله بسیار مرغوب تهیه می شود و می توان آن را نوعی سوسیس به حساب آورد. غذاهای سنتی ارمنستان, غذاهای ارمنستان, غذاهای معروف ارمنستان کدامند باستورما ارمنی خشلاما خشلاما یکی از غذاهای سنتی ارمنستان است که در مناسبت های خاصی مانند مراسم مذهبی طبخ می شود. برای تهیه خشلاما گوشت گوسفند یا گوساله را یک شب می جوشانند و با سبزیجات می خورند. غذاهای سنتی ارمنستان, غذاهای ارمنستان, غذاهای معروف ارمنستان کدامند خاشلما ارمنی خاش یا کاله پاچه خاش از پا و سر گوسفند یا گاو پخته شده تشکیل شده است و ممکن است از قسمت های دیگر بدن گاو مانند مغز، سر و سیرابی نیز استفاده شود. خاش غذای سنتی کشورهایی مانند آلبانی، ارمنستان، آذربایجان، بوسنی و هرزگوین، بلغارستان، گرجستان، ایران، عراق، مغولستان و ترکیه است.غذاهای سنتی ارمنستان, غذاهای ارمنستان, غذاهای معروف ارمنستان کدامند خاش ارمنستانگاگاتا یکی از شیرینی های سنتی در غذاهای ارمنی است که در این کشور بسیار رایج است و به روش های مختلفی تهیه می شود.این شیرینی به نام های مختلفی مانند کتاه یا کادا می باشد و خالی شبیه قطاب است. بسیاری از خانم های خانه دار و سرآشپزهای حرفه ای آن را تهیه می کنند و در مناسبت های خاص آن را با باقلوا سرو می کنند. حتی در برخی موارد به این شیرینی زندانی قفقاز نیز می گویند. غذاهای سنتی ارمنستان, غذاهای ارمنستان, غذاهای معروف ارمنستان کدامند گاتا ارمنی پانیر بورک این غذا یک شیرینی تند است که با اسفناج و خمیر گوشت گاو با یک لایه پنیر درست می شود. هر تکه از این کوکی کاملاً ترد و چیپس است و هر حالتی را پشتیبانی می کند. این غذا یکی از غذاهای معروف زمستانی ارمنستان به شمار می رود، کافی است یک بار این غذای ارمنی را امتحان کنید تا طعم آن را برای همیشه به خاطر بسپارید. غذاهای سنتی ارمنستان, غذاهای ارمنستان, غذاهای معروف ارمنستان کدامند نان پنیر ارمنی harisaharisa (آریس یا گندم له شده با مرغ) غذایی بسیار مقوی است که تمام مواد آن به مدت 6 ساعت به آرامی پخته می شود و سرشار از فیبر و کالری است. این غذا معمولا برای صبحانه استفاده می شود. غذاهای سنتی ارمنستان, غذاهای ارمنستان, غذاهای معروف ارمنستان کدامند ارمنی هاریسا قاپاما قاپاما یک غذای کدو حلوایی است که معمولاً در کریسمس خورده می شود.برای تهیه این غذا سر کدو را بریده و داخل آن را گود می کنند و با برنج پخته شده و میوه های خشک مانند بادام خرد شده، سیب، ذرت، زردآلو، آلو، خرما، آلو بخارا و کشمش پر می کنند.اضافه کردن عسل و دارچین یا پودر قند نیز رایج است. پس از آن، کدو حلوایی پخته می شود تا نرم شود، سپس آن را روی میز آورده، برش داده و سرو می کنند. قاپاما یکی از بهترین غذاهای ارمنی است. غذاهای سنتی ارمنستان, غذاهای ارمنستان, غذاهای معروف ارمنستان کدامند قاپاما Mantehmante ارمنی نوعی پیراشکی با گوشت چرخ کرده گوسفند یا گوساله است که با حبه سیر و ماست سرو می شود. در کنار این کوفته ترد از سس گوجه فرنگی رقیق هم استفاده می کنند. غذاهای سنتی ارمنستان, غذاهای ارمنستان, غذاهای معروف ارمنستان کدامند سس مانته ارمنی با بادمجان یکی از غذاهای خاص و مورد علاقه مهمانی های ارمنی است که برای پخت آن بادمجان ها را با چنگال سوراخ کرده و در فر می گذارند و بعد از نرم شدن از فر خارج می کنند و سپس بادمجان ها را در تابه با آبلیمو می پزیم تا آب آن کاملا کشیده شود، بعد از آن برای تهیه سس پیاز پیاز را در روغن زیتون تفت می دهیم و آرد را اضافه می کنیم تا غلیظ شود و سپس شیر را کم کم اضافه می کنیم و اضافه می کنیم و سپس مخلوط بادمجان را اضافه کنید و هم بزنید و بعد این غذا آماده سرو است. سس بادمجان ارمنی غذاهای سنتی ارمنستان, غذاهای ارمنستان, غذاهای معروف ارمنستان کدامند.
بیشتر بخوانید:  آداب و رسوم ازدواج در فرانسه

مطلب پیشنهادی

آداب و رسوم نوروز در باکو (جمهوری آذربایجان)

آداب و رسوم نوروزی در باکو پایتخت جمهوری آذربایجان.باکو پایتخت جمهوری آذربایجان هر ساله این …