طرز تهیه کیک اسفنجی لیمو یا پرتقال
مواد لازم کیک اسفنجی لیمویی یا پرتقالی: آرد 250 گرم، کره 125 گرم، شکر 125 گرم، 1 تخم مرغ، 1 عدد پوست لیمو (پرتقال) رنده شده، 2 عدد برای رویال آیسینگ یا همان رویال آیسینگ. سس طرز تهیه: 1 عدد سفیده تخم مرغ، 1 پیمانه پودر شکر، 220 گرم آب لیمو، 10 میلی لیتر طرز تهیه کیک اسفنجی لیمویی یا پرتقالی: کره و شکر را با همزن بزنید تا کرم رنگ شود، تخم مرغ را اضافه کنید و هم بزنید، آرد را الک کرده و اضافه کنید. با پوست و مخلوط کردن، خمیر تقریبا سفت خواهد شد. بدون اینکه زیاد ورز دهید روی سطح کمی آردپاشی شده باز کنید سپس با کاتر دلخواه برش بزنید و روی سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید قرار دهید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 10-12 دقیقه بپزید. برای فراستینگ، همه مواد را به راحتی با هم مخلوط کنید، مایه را روی شیرینی های خنک شده بریزید و پسته ها را بپاشید.